До британської столиці повернулася герцогиня Кембриджська Кейт і відразу ж зробила кілька візитів у лондонські школи. Під час цікавих бесід зі школярами Кейт розповіла про досвід виховання дітей. Нагадаємо, що у неї їх вже троє.

Так, герцогиня розповіла про кулінарні уподобання п'ятирічного Джорджа і трирічної Шарлотти, а також зізналася, що малюки часто допомагають їй займатися готуванням. Про це пишуть британські ЗМІ.

"Шарлотта дуже любить оливки! Також вони з Джорджем обожнюють макарони з сиром. До речі, днями ми готували цю страву. Хтось розмішував борошно, хтось наливав молоко, хтось клав масло. Також ми часто робимо з ними салати", - поділилася Кейт.

Популярні новини зараз
Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Українських пенсіонерів звільнили від земельного податку, дали знижку на ЖКП: хто у списку
Показати ще

У цій бесіді Міддлтон також зазначила, що дуже серйозно ставиться до питань харчування. Крім того, Кейт чудово розуміє зв'язок між психічним здоров'ям і фізичною активністю.

Варто нагадати, що британська королева продовжує дивувати громадськість своїм тонким смаком і відчуттям стилю, незважаючи на настільки похилий вік. Так, днями Єлизавета II вразила своїм вбранням у квітах, яке, на думку модних фахівців, буде актуальним в 2019 році.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що днями герцогиня Кембриджська Кейт Міддлтон відвідала Lavendery Primary School. Там з нею стався кумедний випадок. Так, біля школи до дружини принца Вільяма підбігла собака по кличці Хербі. Ще трохи, і собака почала облизувати Кейт. Однак це зовсім не злякало, навпаки, фотографії з собакою, які зробили і опублікували фотографи, вийшли зворушливими написами.

Нагадаємо, Серена Вільямс примчала на допомогу вагітній Меган Мракл.

Як повідомляв Знай.uа королева шокувала зовнішнім виглядом: провокаційні фото.

Знай.uа писав, королеву Єлизавету хочуть евакуювати: всьому виною Brexit.