Журналісти розповіли, коли і чому Міддлтон підкорила майбутнього чоловіка.

Герцогиня Кейт Міддлтон і принц Вільям виховують сьогодні трьох дітей. Але колись вони були просто друзями. Більш того, як пише The Sun, коли онук Єлизавети ІІ починав "підкочувати" до Кейт, вона вже була в стосунках з іншим мачо.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

Так, до того, як Кейт поїхала на навчання в Університет Сент-Ендрюс (де вона і зустріла Вільяма), вона зустрічалася з людиною по імені Руперт Фінч. Їх роман тривав і на відстані.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"У Кейт насправді був ще один хлопець, коли вона вперше потрапила в Сент-Ендрюс, Руперт Фінч, який, на загальну думку, був хорошою людиною", - розповіла наближена до Королівської сім'ї Вікторія Арбітер.

Майбутній адвокат Руперт Фінч був старше своєї коханої. Правда, їхні стосунки тривали не дуже довго. А вони розлучилися без образ і скандалів. Більш того, Кейт і Вільям не тільки погуляли на весіллі Руперта з його нареченою Наташею, але і самі запросили екс-бойфренда герцогині Кембриджської на своє одруження.

Також Вікторія Арбітер розповіла, коли саме Вільям вперше "запав" на свою майбутню дружину. За її словами, це сталося під час студентського показу мод, на якому Кейт в якості моделі вийшла на подіум в напівпрозорому вбранні.

"Ух ти, Кейт гаряча!", - сказав Вільям.

"Вільям раптово помітив, що ця досить мила і чарівна дівчина, яку він бачив під час лекцій і сніданків, насправді була дуже гарячою", - підтвердила експерт Кеті Ніколл.

До речі, Міддлтон не хотіла просто так даватися принцу.

"Одного разу, коли Вільям нахилився, щоб поцілувати її, вона відвернулася!" - розповіла Ніколл.

Нагадаємо, Кейт Міддлтон зачарувала королівської вишуканістю і скромністю.

Як повідомляв "Знай.uа", принц Гаррі рушив у східну релігію.

Також Знай.uа" писав, що Кейт Міддлтон перетворила принців Джорджа і Луї, принцесу Шарлотту на моделей.