В автокатастрофі дорогою на концерт в Кільському університеті в Стаффордширі загинув британський репер Cadet. Про це повідомляє CNN.

"Репер помер на місці події після зіткнення його таксі і фургона в селі Бетлі", - йдеться в повідомленні.

Це підтвердила сім'я репера, чиє справжнє ім'я Блейн Кемерон Джонсон.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Поліція розслідує, що призвело до катастрофи.

Союз студентів Кільського університету заявив, що "глибоко засмучений, дізнавшись про трагічну смерть Cadet", висловивши співчуття його близьким.

Репер повинен був виступити на фестивалі Wireless в Лондоні в липні цього року.

Раніше ми писали, що у Києві на вулиці Льва Толстого 9 лютого автомобіль марки Renault Megane вилетів на тротуар і врізався в терасу ресторану Pastateca.

Аварія сталася приблизно о 15 годині. За словами свідків, Renault підрізав автомобіль Audi, який проїжджав повз.

Щоб уникнути зіткнення, водій Megane виїхав на тротуар і зніс клумби і декорації, влетів на терасу ресторану Pastatecа. Водій Audi зник з місця події.

В результаті ДТП ніхто не постраждав. Літню терасу ресторану закрили на зиму, а людей у цей момент на тротуарі не виявилося. Водій відбувся лише легким переляком.

Також ми писали, що у Одесі блокували діяльність кримінального угрупування, яке спеціалізувалася на вимаганні грошей у громадян.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

зокрема, зараз вже відомо, що оперативники спецслужби встановили, що до складу незаконної угруповання входили раніше судимі вихідці з Північного Кавказу.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що в Києві сталася аварія. На вулиці Олени Теліги зіткнулися два легковики марки Mercedes і Peugeot. Про це повідомили очевидці з місця події.

"Знай.uа" повідомляв про те, що вранці в п'ятницю, 8 лютого, в столиці поїзд збив чоловіка і протягнув його по рейках кілька метрів.

"Знай.uа" повідомляв про те, що вранці в п'ятницю, 8 лютого, в столиці поїзд збив чоловіка і протягнув його по рейках кілька метрів.