Близько трьох тисяч осіб евакуйовані з околиць новозеландскогого міста Нельсон через лісові пожежі.

Про це повідомляє ВВС.

В охоплених пожежами районах ввели надзвичайний стан.

До того ж в неділю, за прогнозами синоптиків, там очікується сильний вітер, що може сприяти поширенню вогню.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Як повідомлялося, лісові пожежі спалахнули в Новій Зеландії шість днів тому. Їх вже назвали найбільш сильними з 1955 року.

Раніше повідомлялося, що на Дніпропетровщині у селищі міського типу Чортомлик, сталася пожежа. Будинок горів менше години, проте є загиблі.

У п'ятницю ввечері, 8 лютого, сталася пожежа. Пожежа почалася в 18:39, а рятувальники її ліквідували о 19:30, проте за цей час загинуло 3 людини.

На сайті Держслужби з надзвичайних ситуацій пишуть, що вогонь охопив 25 квадратних метрів, а також для того, щоб ліквідувати пожежу, було задіяно 10 співробітників ДСНС.

Нещодавно пожежа сталася в Запорізькій області в приватному будинку. Знайшли загиблими 3 людини – батька і двох дітей. Під час пожежі мати повісилася за будинком.

Також повідомлялося, що у п'ятницю, 8 лютого, у Хмельницькій області сталася НП: прямо під час руху загорівся пасажирський мікроавтобус. Про це йдеться в повідомленні Державної служби з надзвичайних ситуацій.

На момент прибуття рятувальників вогнем були охоплені моторний відсік та салон автомобіля. Пожежники локалізували пожежу о 15:42 і ліквідували о 15:45.

На момент загоряння авто в салоні перебував тільки водій.

Нагадаємо, раніше "Знай.uа" повідомляв про те, що в Києві сталася аварія. На вулиці Олени Теліги зіткнулися два легковики марки Mercedes і Peugeot.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в результаті лобового зіткнення поїздів між містами Манреза і Сан Бисенс-так-Кастальет в провінції Барселона загинула одна людина і 105 постраждали.

"Знай.uа" писав про те, що на гірськолижному курорті Куршевель у французьких Альпах легкий літак з п'ятьма пасажирами на борту врізався в замет.