Кількість загиблих в результаті обвалу житлового будинку в Стамбулі збільшилася до 21 людини.

Цю інформацію повідомляє AFP.

"В результаті обвалення семиповерхового будинку в азіатському районі Стамбула загинула 21 людина, ще щонайменше 14 отримали поранення". йдеться в повідомленні

Поліція встановлює причини інциденту.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Як відомо, обвалення семиповерхової будівлі в Стамбулі відбулося в середу, 6 лютого. У будинку, в якому всього зареєстровано 43 людини, знаходилися 30 жителів. Причина обвалення поки невідома.

Нагадаємо, незважаючи на важкі погодні умови, операція з порятунку тривала і вночі в четвер. Пошукові екіпажі просили підтримувати максимальну тишу, щоб можна було почути можливі крики про порятунок.

Мер Стамбула Алі Ерлікая заявив що у 14 квартирах будинку були зареєстровані 43 людини. Він додав, що останні 3 поверхи будівлі були побудовані незаконно. Будинок був побудований в 1992 році як п'ятиповерховий будинок, але ще три поверхи були зведені пізніше без будь-яких дозвільних документів.

Раніше "Знай.uа" писав: у Междуреченську Кемеровської області перекинувся автобус, який перевозив працівників вугільного розрізу "Распадський". Автобус упав з обриву в Междуреченську. В результаті аварії загинуло 6 шахтарів, а ще 16 постраждало. Автомобіль зірвався у прірву на технологічній дорозі."

Як повідомляв інформаційний портал "Знай.uа", в Чернігівському районі обрушилася конструкція госпбудівлі, від якої помер чоловік. У четвер, 7 лютого, рятувальники отримали повідомлення про те, що в селі Котлярівка сталося обвалення надвірної споруди. Власник будинку був привален конструкцією будівлі.

Також "Знай.uа" повідомляв про те, що у Магадані з козирка одного з житлових будинків звалилася величезна снігова брила і прямо на дитину, якій ледь виповнилося півтора року. НП сталася біля будинку по вулиці Набережна річки Магаданки, відео з місця опублікували користувачі соціальних мереж.