Природа часом дуже прекрасна, однак іноді вона підсовує людям таке, що просто неможливо описати словами і зберегти спокій. Наприклад, в Індонезії медпрацівники були шоковані, коли місцева жителька народила "циклопа".

Дівчинка народилася з одним великим оком і загинула через кілька годин. Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Mirror.

Для Атани Аріянто та його дружини Суріянти це повинена була стати п'ята дитина. Однак дівчинка, що з'явилася на світло, важила всього 2,2 кг і мала одне око посередині чола. Крім того, у неї був відсутній ніс, інші органи були на місці.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Для цивілізованого світу прозвучить дико, але під час вагітності Суріянти жодного разу не робила УЗД, тому була шокована побаченим і навіть закрилася з чоловіком в іншій кімнаті. Тим часом лікарі дівчинку помістили в реанімацію, де її стан перевірявся кожні 15 хвилин. Але тієї ж ночі новонароджена померла.

На думку лікарів, причиною такої рідкісної мутації міг стати вплив ртуті і вірус краснухи. Справа в тому, що батьки працюють на шахті.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що західні ЗМІ масово пишуть про народження людиноподібної свині. Інцидент стався в Кенії, на фермі в місті Мурангі.

У звичайної свині з'явилося на світ дитинча з рисами порося і немовляти одночасно. Від свині створінню дісталися тільки ікла і п'ятак. Згідно з коментарем фермера, звірина належить до чоловічої статі.

Варто нагадати, що відомий український сценарист та казкар Сашко Лірник показав свій гігантський улов. І йому можуть позаздрити навіть бувалі рибалки. Лірник показав фотографію величезного сома вагою майже 17 кілограм. Він був спійманий біля села Стеблів у Черкаській області. Про це він написав на офіційній сторінці в Facebook.

"Такого сома зловила моя Леська вчора", - пише він під одним із фото.

На знімках видно величезні габарити риби, яка в довжину досягає розмірів зростання середньостатистичної людини. Підписники були вражені розмірами сома і навіть висловили кілька своїх гумористичних спостережень, звідки він міг узятися.

Нагадаємо, огидний щурочерв: дівчина зняла на відео невідому істоту.

Як повідомляв Знай.uа в українській підземці знайшли крилатого мутанта.

Також Знай.uа писав, риба-мутант з людськими зубами ледь не проковтнула дитину.