Британська королівська родина ніяк не може поладнати з дружиною принца Гаррі Меган Маркл. Так стало відомо про те, що дружина принца Чарльза Камілла оголосила бойкот герцогині Сассекській.

Про це повідомили інсайдери виданню Radar Online.

Відомо, що 71-річна герцогиня Корнуольська практично не розмовляє з 37-річною Меган. Вона відноситься до Маркл аж ніяк не дружелюбно.

"Це реальне життя, і ти не актриса, яка грає роль", - сказала якось дружина принца Чарльза його невістці.

Меган Маркл також погано ладнає з герцогинею Кембридською Кейт Міддлтон. Проте напруженість у їх відносинах не йде в жодне порівняння з відкритим презирством Камілли. Меган все-таки намагалася виправити ситуацію та налагодити стосунки з Каміллою.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Меган перепробувала все, щоб Камілла пом'якшала, але нічого не спрацювало. Вона хоче зблизитися з нею, але та не дозволяє", - стверджує джерело.

Принц Гаррі порадив дружині не приймати близько до серця позицію їх родички. Зрештою, Вільям і Гаррі теж не дуже близькі з герцогинею Корнуольською. І Гаррі сказав Меган, щоб вона не турбувалася про це, а Меган Маркл потрібно просто про це забути. Думка Камілли не важлива для їхнього життя.

Раніше повідомлялося, що наближені королеви Великобританії ненавидять Меган Маркл, яка страждає від депресії через сварки і королівські правила, і нібито хочуть позбутися від неї. Меган нібито пропонують затверджену Єлизаветою шлюборозлучну угоду на 37 мільйонів доларів, а також титул для її майбутньої дитини - але не для неї самої. Колишній актрисі потрібно повернутися в США, а дитину будуть виховувати в Великобританії.

Нагадаємо, що герцогиня Сассекська вирішила порадувати шанувальників чорної спідницею з спокусливим розрізом, незважаючи на те, що знаходиться в положенні.

Також "Знай.ua" повідомив про те, що в британську столицю повернулася герцогиня Кембриджська Кейт і відразу ж зробила кілька візитів в лондонські школи.

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл розповіла гірку правду найближчому чоловікові: якщо любиш, краще залиш мене.