У Москві жорстоко вбили відомого режисера Іллю Тихоновича, який знімав короткометражні фільми та кліпи.

Про це пише Рoliteka з посиланням на російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що трагедія сталася ввечері, 12 лютого в квартирі режисера Іллі Тихоновича. Він влаштував алкогольне застілля з випадковим товаришем по чарці, з яким познайомився буквально за кілька годин до своєї смерті в барі.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як це часто буває, п’яні посиденьки переросли у сварку, і у розлюченого гостя в руках опинився звичайний кухонний ніж, яким він завдав режисерові смертельні поранення. Господар будинку почав кликати на допомогу. Шум розбудив дружину і чотирьох дітей.

Але поранення виявилися несумісними з життям і Тихонович помер. Товариш по чарці втік.

Втім, його вдалося досить швидко затримати. Убивцею виявився 39-річний житель Тамбовської області.

У повідомленні додають, що Тихонович був досить відомою особою в творчих колах столиці.

Сусіди розповіли, що чоловік любив прикладатися до пляшки. Часто він пив в компанії з сумнівними особистостями. Час від часу пиятики відбувалися на очах у дітей. Дружину це категорично не влаштовувало і вона забороняла чоловікові пити.

У той фатальний вечір Тихонович вийшов ненадовго у справах, а повернувся з незнайомцем. Жінка спочатку не хотіла пускати його в квартиру, але здалася – хлопець справляє враження інтелігентної і спокійного.

Поліції вона розповіла, що чоловіки не шуміли. Звуків бійки і сварки вона не чула.

Поліція Росії
Поліція Росії

Наразі правоохоронці порушили кримінальну справу за статтею "Вбивство".

Нагадаємо, у Кременчуці Полтавської області в одній з квартир багатоповерхового будинку по вулиці Вадима Пугачова 15-річна школярка зарізала 35-річного вітчима.

Це сталося в неділю, 10 лютого.

Між ними виник конфлікт, який закінчився трагедією. Про це розповіла прес-офіцер Кременчуцького міського відділу поліції Анна Васенко, пише Політека.

Як повідомляв раніше Знай.ua, в Іспанії місцевий чоловік убив і розчленував дівчину, яка переїхала з Російської Федерації.

Також Знай.ua писав про те, що у американському Сіетлі сталася шокуюча трагедія, пов'язана із необережним поводженням зі зброєю.