Лист на підтримку Кейт Міддлтон та Меган Маркл написала герцогиня Йоркська Сара Фергюсон. Сара зізналася, що її теж свого часу порівнювали з принцесою Діаною.

Звернення екс-невістки Єлизавети II набрало великих обертів, мережа буквально вибухнула від великої кількості коментарів з цього приводу.

Сара Фергюсон

Так, напередодні своє обурення щодо чуток, які не вщухають навколо вагітної Меган Маркл, висловив Джордж Клуні, а пізніше в мережі з'явилося звернення колишньої невістки королеви Єлизавети II.

Меган Маркл
Меган Маркл

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В рамках проекту #HelloToKindness, організованого іноземним журналом Hello Сара Фергюсон написала відвертий лист, в якому підтримала герцогиню Кембриджську та Сассекську. Про це повідомляє інтернет-видання People.

Кейт Міддлтон
Кейт Міддлтон

У зверненні вона назвала безліч переваг інтернету і соціальних мереж, серед яких спілкування з родичами, підтримка зв'язку з шанувальниками, поширення інформації про благодійництво і інші плюси. Однак герцогиня Йоркська не оминула і негативні сторони, без яких не існує інтернет.

"Буллінг, сексизм, расизм, гомофобія, образи нишком, ниття – все це чомусь стає прийнятним", – заявила Сара Фергюсон.

Варто нагадати, що Меган Маркл і її чоловік принц Гаррі відвідали виставу про Чарльза Дарвіна. Герцогиня Сессекська вирішила повторити успіх виходу Кейт Міддлтон на вручення премій BAFTA і теж вбралася в повністю білий лук. Так, вагітна Меган обрала для свого виходу елегантний комплект кремового відтінку. Він складався з обтягуючої сукні від Calvin Klein і пальта від британського дизайнера Amanda Wakeley.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в травні 2017 року спадкоємець британського престолу, брат Вільяма Уельського, син Принцеси Діани принц Гаррі одружився на американській акторці та фотомоделі Меган Маркл. А ось в середині жовтня пара повідомила про швидке поповнення в родині тим самим зірвавши весілля принцеси Євгенії Йоркської.

Нагадаємо, Меган Маркл і Кейт Міддлтон перетворилися на мультяшок: цікава підбірка.

Як повідомляв Знай.uа Меган Маркл вперше після гучного скандалу з'явилася на публіці: вкрала у Кейт Міддлтон ідею наряду.

Знай.uа писав, таємниці королівської сім'ї: на екрани виходить фільм про кохання принца Гаррі і Меган Маркл.