П'яний чоловік втопив власну дружину, замкнувши її в гідромасажній ванні.

Поліція Чикаго заарештувала пятидесяти восьмирічного Еріка Хуска (Eric Huska) за підозрою у вбивстві власної дружини на підставі матеріалів, отриманих з камери відеоспостереження, пише The Sun.

Чиказькі детективи стверджують, що, як показує зйомка, підозрюваний спершу спробував допомогти жінці вибратися з джакузі, але потім просто закрив кришку і як ні в чому не бувало відправився всередину будинку.

Обвинувачений у вбивстві власної дружини Ерік Хуска

Лише через 90 хвилин чоловік повернувся до дружини, щоб знайти її мертвою.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Поліцейські спробували відновити ланцюжок подій, яка призвела до трагічного фіналу. За їх словами, спершу пара просто відпочивала в гідромасажній ванні у себе на задньому дворі Уілінге, штат Іллінойс.

"З невідомої причини чоловік закрив дружину в гідромасажній ванні. Ми впевнені, що алкоголь був основним фактором", — затверджує заступник шефа поліції Тодд Вольф (Todd Wolff).

Містер Хуска викликав поліцію приблизно о 18.45 за місцевим часом. Співробітники швидкої допомоги спробували врятувати жінку, проте їхні спроби не увінчалися успіхом. Крижане тіло нещасної відвезли в лікарню Гленбрук в Гленв'ю, де офіційно оголосили мертвою.

Місце злочину

Суд призначав заставу для чоловіка в розмірі 10 000 доларів. За словами поліції, раніше чоловік не притягувався до кримінальної відповідальності. Дружина також жодного разу не зверталася зі скаргами на нього.

Погибшная Лора Хуска працювала менеджером з інформаційних технологій.

Фотографії зі сторінки чоловіка у Facebook показують, що пара душі не чула в гідромасажній ванні.

Ерік і Лора Хуска під час відпочинку в злощасної ванні

Медичний експерт округу Кук постановив, що смерть була вбивством.

Нагадаємо, незворушний любитель фастфуду зняв себе на тлі масштабної бійки, поїдаючи "Біг-Мак".

Як повідомляв портал Знай.uа, раніше ми писали, що у Львові юні шкуродери навмисне скинули з великої висоти кота заради лайків.Жахливе відео вразило українців.

Також портал Знай.uа писав, що у київській школі № 287 викладач молодших класів жорстоко знущалася над одним з учнів. В результаті хлопчик став жертвою буллінга.