Морські піхотинці США на власному досвіді дізналися, що таке військова підготовка в Тайланді.

Фотографії незвичайного ритуалу, який пройшов в рамках найбільших військових навчань під керівництвом американців в Азії під назвою "Кобра Голд", опублікували сьогодні в The Sun.

Щорічний захід розпочався вчора з церемонії відкриття, в якій взяли активну участь військовослужбовці з семи країн, включаючи Сінгапур, Японію, Китай, Індію, Південну Корею, Індонезію і Малайзії, а також близько 4500 американських військовослужбовців з США.

Кров кобри нагадують за смаком рибу

Інструктори Королівської морської піхоти Таїланду продемонстрували військовослужбовцям, як питво крові з кобри може допомогти їм вижити, якщо по близькості немає питної води, а також забезпечить необхідною їжею.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Судячи з реакції солдатів, сама дія не для гидливих. Морпіхи щільно закривають очі, коли відчувають смак крові кобри на язику, проте всі вони отримують підтримку від своїх товаришів.

Морпіхи по різному реагують на ласощі

На опублікованих фотографіях зображені морські піхотинці з нахиленими тому головами і відкритими ротами, в той час, як інструктор капає зміїної кров'ю їм у горло.

За словами одного морпіха, який в минулому приймав участь у навчаннях, кров кобри на смак нагадує "рибу".

Крім вживання кобровой крові солдатів навчали, як харчуватися павуками і скорпіонами і не отруїтися, а також іншими комахами, що живуть в джунглях.

Поряд з військовими навчаннями солдати з багатьох країн будуть також проходити тренування з надання гуманітарної допомоги і ліквідації наслідків стихійних лих.

Солдатів також вчать, як полювати на змій

Нагадаємо, мешканка американського штату Вірджинія виявила у дворі свого сусіда надзвичайно рідкісну змію, у якої була не одна, а дві голови.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в одній з львівських лікарень від укусу змії померла 4-річна дівчинка.

Також "Знай.uа" писав про те, як відрізнити гадюку від вужа, і що робити, якщо вас вкусила змія.