День святого Валентина принц Гаррі та його дружина Меган Маркл зустріли порізно. Принц приїхав до Норвегії, щоб зустрітися зі збройними силами за Полярним колом, де проходять навчання королівських морських піхотинців.

У Норвегії принц став учасником найбільших бойових навчань Великобританії проти Росії за останні 20 років. Як пишуть британські журналісти, таким чином королівська сім'я намагається попередити Путіна про те, що потрібно припинити агресію.

принц Гаррі та Меган Маркл
принц Гаррі та Меган Маркл

Член королівської сім'ї приєднається до морської піхоті, яка готується рішуче відбити удар російських військ.

Варто відзначити, що принц Гаррі зустрічає День закоханих не у найприємнішій обстановці. Армію готують до дій у найжахливіших кліматичних умовах. Їх тренування проходять в 200 милях від Полярного кола. На сьогоднішній момент більше 16 тисяч солдат Королівської армії підготувалися до боротьби з агресором при найсуворішій погоді.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40%
Показати ще

Путін
Путін

Про це писали в Twitter Кенсінгтонського палацу.

"Герцог Сассекський зустрінеться з військовослужбовцями, які живуть і навчаються на базі, огляне деякі з спеціальних пристосувань для роботи в суворих погодних умовах на відкритому повітрі та проведе навчання в Clockwork, а також поговорить з досвідченими льотними екіпажами та інженерами", - говорилося у повідомленні.

Принц Гаррі
Принц Гаррі

Британські журналісти стверджують, що Гаррі "буде причетний до надсекретних бойових планів".

"Вони - головна сила, яка буде захищати північний фланг Європи у разі конфлікту, вістря списа, і важливо, щоб Гаррі був серед військ", - повідомив інсайдер.

Нагадаємо, лист у підтримку Кейт Міддлтон і Меган Маркл написала герцогиня Йоркська Сара Фергюсон. Сара зізналася, що її теж свого часу порівнювали з принцесою Діаною.

Раніше Знай.uа повідомляв, Кейт Міддлтон на BAFTA-2019 похвалилася солодкого фігурою і розкішною сукнею.

Такою Знай.uа писав, стало відомо про те, що дружина принца Чарльза Камілла оголосила бойкот герцогині Сассекській Меган Маркл.