Мітингувальників не влаштовує те, яке майбутнє політики готують країні та висока корупція в органах влади. Була спроба затримати найактивніших протестувальників в ході чого почалися сутички з поліцією.

Місцева опозиція прорвала поліцейські кордони і зробила спробу увірватися в будівлю місцевого кабінету міністрів. Громадяни зуміли виламати двері чиновника, але шансів зайти всередину у них не було, у зв'язку з тим, що поліція зупинила протестувальників сльозогінним газом і водяними гарматами.

В даний момент у лікарні відвезли вже кілька постраждалих. Стронники опозиції домагаються відставки уряду і дострокові вибори.

До цього українські туристи, які більше доби провели в аеропорту Тирани, через скасування своїх авіарейсів, вирушили додому. Про це повідомив заступник директора Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Василь Кирилич у своєму Twitter. Він повідомив, що у 22:20 з Тирани в Київ, вилетів літак з українцями, які чекали на повернення додому.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Раніше повідомлялося, що 200 українських туристів добу не могли вилетіти з Албанії на батьківщину перевізником Bravo Airways. Величезну кількість українських туристів залишаються в "заручниках" аеропортів декількох країн. Багато годин, а то й діб люди знаходяться в аеропортах Тунису, Албанії, Грузії і навіть в аеропорту "Київ". Авіакомпанія Bravo Airways пояснила затримки рейсів на такий немалий проміжок часу шахрайством, а саме невиплатою коштів туроператором. Туроператор своєї провини не визнає.

Крім того, близько 160 українських туристів не мають можливості потрапити додому з відпочинку в Пальма-де-Майорка. Виліт не здійснила авіакомпанія «Yanair». У прес-службі туроператора Укрінформу повідомили, що в затримці винні технічні несправності літака тієї ж компанії "Yanair".

Нагадаємо, на вулиці столиці вийшли тисячі людей: протести проти уряду набирають шалені оберти

"Знай.uа" писав, у Франції поліція розігнала протестувальників за 15 хвилин: “жовта ніч” закінчилась так і не розпочавшись

Як повідомляв "Знай.uа", розлючені українці вийшли на безстрокову акцію протесту: перекрили траси і зносять паркани