У Казані стався кричущий випадок - дівчинка-підліток зламала руку під час поїздки в громадському транспорті, при цьому дитину штовхнула пенсіонерка. Але найстрашніше - ніхто з пасажирів навіть не спробував надати постраждалій допомогу.

Як стало відомо, на одній із зупинок літній жінці знадобилося вийти, з причини чого вона вирішила штовхнути дівчинку, яка стояла біля дверей. Згідно наданої інформації, пенсіонерка при цьому голосно лаялася. Після сильного поштовху дівчинка впала на двері, яка в цей момент відкривалася, в результаті чого руку школярки затисло між поручнем і дверима.

Дівчинка від болю ледь не втратила свідомість, проте іншим пасажирам не було ніякого діла до криків і плачу, більше того - кондукторка навіть накричала на неї. Дівчинка вийшла на цій же зупинці, після чого звернулася за допомогою до найближчої аптеки, звідки викликала "швидку". Прибулі медики діагностували у потерпілої серйозний перелом.

Мати дівчинки розповідає: "Кондуктор-чоловік у відповідь накричав на неї - мовляв, годі було стояти там, де не належить. Стася була змушена вийти на цій же зупинці. Оскільки вона алергік, вона привчена в разі проблем зі здоров'ям звертатися в найближчу аптеку. Вона зайшла в аптеку, там їй надали першу допомогу, викликали швидку".

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

На даний момент за фактом події проводиться досудова перевірка, процесуальне рішення по справі надійде протягом місяця.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що столицю Албанії стрясає потужний протест – величезна кількість людей вийшли на вулиці, щоб висловити своє невдоволення діями уряду. Людей не влаштовує захмарний рівень корупції в країні, а також сумнівне майбутнє, яке її чекає.

Як повідомляв портал "Знай.uа": учасники протестного руху у Франції напали на поліцейський автомобіль. Авто перебувало в пробці, після чого мітингувальники закидали його різними предметами, а один з них навіть заскочив на капот.

Також "Знай.uа" писав, що сестра колишнього міністра закордонних справ Великобританії Бориса Джонсона повністю оголилася в ході прямого ефіру на телеканалі Sky News – таким чином вона висловила протест проти виходу країни з ЄС.