У неділю, 17 лютого, на одній з великих японських птахоферм в околицях міста Оміяма сталася масштабна пожежа. Згідно з наданою інформацією, чотири з семи корпусів птахоферми повністю згоріли. Про це в понеділок, 18 лютого, повідомляє Бізнес.Медіа, посилаючись на канал NHK.

Як повідомляється, вогонь спалахнув близько 21:30 за місцевим часом, після чого пожежа стрімко поширилася по території ферми. В результаті події більша частина птахів загинула – всього ж у семи корпусах птахоферми вирощувалося близько 800 тисяч курчат

Пожежники боролися з вогнем протягом чотирьох годин. Вони вивели на безпечну територію всіх працівників птахоферми, жоден з них не постраждав. На даний момент співробітники поліції спільно з пожежними досліджують місце надзвичайної події і намагаються з'ясувати причину пожежі. Відомо, що згоріла птахоферма знаходиться на відстані близько п'яти кілометрів від мерії Комідзіми, розташованої в південній частині району.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що іноді росіяни роблять такі вчинки, що у них просто складно повірити. Приміром, в одному з міст країни-агресора чоловік розгулював по вулицях з трупом, загорнутим в килим. Але це ще не все – його відповідь правоохоронцям вражає не менше, ніж незвичайна ноша. Коли поліцейські запитали у чоловіка про труп, той відповів, що його подарував друг.

Як повідомляв портал "Знай.иа": в понеділок, 18 лютого, Facebook заблокував сторінку англомовного відеопроекту Russia Today (RT) "In the Now". На думку його редактора, подібна реакція є результатом того, що фінансування проекту здійснюється з Росії. Свою думку про дану ситуацію висловив і прес-секретар Путіна Дмитро Пєсков, який вважає, що соцмережа ризикує втратити довіру подібними діями.

ТакожЗнай.иа" писав, що інвестори стурбовані поведінкою біткоіна і прогнозують подальше його падіння аж до позначки в 1500 доларів. Один з бізнесменів під час спілкування з журналістами заявив про те, що тиск на криптовалютний ринок постійно посилюється, що збільшує ризики падіння вартості біткоіна.