У Москві, на території Гостинного двору розпочалася щорічна конференція президента РФ Володимира Путіна з посланням до Федеральних зборів. Подейкують, що говоритиме він у першу чергу про економіку, хоча минулого року Росія хизувалася "новинками" військової техніки.

Журналістів почали запускати в зал за півтори години, на екранах прокручують ролики про спортсменів, "досягнення" країни, ракети і зустрічі Путіна з колегами. В кулуарах сиділи по кілька годин.

Конференція Путіна в Росії
Конференція Путіна в Росії

Напередодні було оголошено, що прилягають до Гостиного двору вулиці будуть закриті для руху автотранспорту в зв'язку з заходом.

Щорічна конференція Путіна
Щорічна конференція Путіна

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Цікаво, що минулого року послання оголошувалося в Манежі. Перенесення місця проведення з Кремля "був обумовлений більш широкими технічними можливостями майданчики і великим числом гостей".

Щорічна конференція Путіна
Щорічна конференція Путіна

На початку лютого поточного року прес-секретар президента Дмитро Пєсков повідомив, що на цей раз послання знову буде оголошено за межами Кремля, так як "великий Георгіївський зал зараз закритий на ремонт".

Дивіться: конференція Путіна, трансляція

Нагадаємо, спостерігачі ОБСЄ, що працюють на Донбасі, зафіксували російський військовий літак.

Як повідомляв "Знай.ua", український журналіст Дмитро Гордон в передачі "вДудь" з Юрієм Дудем оцінив шанси на перемогу у виборах президента кандидата від політичного руху "Слуга народу" Володимира Зеленського.

Також "Знай.ua" писав, що прокуратура АР Крим розпочала кримінальне розслідування за статтею про держзраду у зв'язку з земельною операцією, яку провів у Криму посол України в Канаді Андрій Шевченко.