23-річна модель полюбляє відвідувати різноманітні світські заходи. Відтак вона часта гостя світських вечірок та й Лондонський тиждень моди відвідує охоче. Днями її бачили на модному показі Peter Pilotto, туди дівчина прийшла в ніжно-рожевій сукні з перловими гудзиками.

Суспільство здивоване, що на шоу Rejina Pyo двоюрідна племінниця королеви Єлизавети II приїхала в короткій білій футболці і джинсах-кльош. До образу підібрала світлі бежеві черевики і насичену жовту сумку.

У макіяжі Амелія зробила ставку на натуральність і мала досить милий вигляд. Лондонці здивовані, що леді Амелія Віндзор не заморочувалась щодо вибору образу для показу колекції Rejina Pyo на Лондонському тижні моди.

Популярні новини зараз
Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Показати ще

Варто зазначити, що інколи на деякі світські вечірки або благодійні прийоми дівчина приходить у вечірніх сукнях. А ось в дуже відвертих образах ми її не бачили ще жодного разу.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що день Святого Валентина розлучив вагітну Меган Маркл і принца Гаррі: чоловік герцогині Сассекской просто поїхав геть.

Раніше портал писав, що за законом герцогство може бути успадковано тільки дітьми чоловічої статі, тому дочки Меган і Гаррі не зможуть стати герцогинями.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кейт Міддлтон застукали в найнесподіванішому місці: День Святого Валентина без принца Вільяма. Дружину принца Вільяма Кейт Міддлтон помітили в досить незвичному місці в День Святого Валентина. Герцогиня Кембриджська розгулювала в громадському лондонському Гайд-парку разом з її молодшою дитиною. 37-річна Міддлтон везла дев'ятимісячного принца Луї у візочку.

Герцогиня Сассекська, дружина британського принца Гаррі Меган Маркл зараз – предмет пильної уваги всіх медіа та ЗМІ. Її соціальний статус забороняє їй зніматися у фільмах, як раніше, але незабаром на екрани вийде фільм 2011 року "Посібник для дівчаток і хлопчиків: як скотитися вниз", де Меган зіграла одну з ролей.