Сьогодні, в п'ятницю 22 лютого Telegram канал Baza розповіли про жахливі події в російському місті Кірові.

21-річна мати залишила свою дворічну дочку одну в будинку. Мама дівчинки, Марія, вирішила піти в загул. Ось тільки заважала їй одна річ - її дочка Христина. Замість того щоб віддати дівчинку бабусі мати вирішила розправитися неприйнятним методом з дівчинкою. Вона просто кинула свою дочку напризволяще в квартирі, на цілий тиждень. Незабаром дівчинці повинно було виповниться три роки, але дівчинка так і не задула свічки на торті.

В день народження дівчинки її бездиханне тіло знайшла бабуся, матері - Марії вдома не було. Але все-таки мама не забула про свою дитину, і весь тиждень вона публікувала світлини з підписами про те як чудово бути матір'ю.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

В Instagram Марія виставила вітальний пост для своєї дочки, де називала її "сенсом свого життя", ангелом, так само бажала маленькій доньці побільше щастя, і що б та не хворіла і радувала маму. Але, на жаль, намагатися повинна не тільки дочка для мами, але і мама для дочки, адже ніяке здоров'я не врятує від голоду та зневоднення. До цього посту вона також прикріпила пару фото, на яких вона цілує, обіймає дитину і тримає на руках. Начебто все виглядає нормально, щаслива мама зі своєю дочкою і повірити в те, що трапилося просто неможливо.

Поки її дочка вмирала в квартирі мама влаштовувала своє особисте життя і не забувала про веселощі. Про це свідчить одна з її Insta історій, на якому зображений чоловік, а також присутній підпис " щастя поруч ". Здається, як ніколи, щастя чекало її в квартирі, і замість гарячих обіймів з незнайомцем вона б могла врятувати дочку від отруєння порошком.

За версією слідчого комітету поліції Росія дівчинка могла померти від зневоднення, але основна версія це отруєння пральним порошком, який дівчинка їла, щоб уникнути голоду.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про маленького хлопчика Рамона, який вважає, що всередні нього є щось потайбічне.

Також "Знай.ua" повідомляв про маленького хлопчика, який підкорив весь світ своїм магнетизмом. Рудольф Інграм був визнаний найшвидшою дитиною на Землі,більше того, він приваблює не тільки силовими якостями, але і своїми знаннями. Хлопчик готується стати номером один і відсунути Усейна Болта на друге місце.


Раніше, "Знай.ua" інформував про дитину, яка може все. У свої декілька місяців, названий "Боссом-молокососом" маленький Райан вже готує, прибирає на задньому дворі свого будинку і допомагає мамі.