Англійський діджей Майкл Холлінгворт помер уві сні з восьмимісячним немовлям на руках після дванадцятигодинної гульби з кокаїном і горілкою.

Тіло чоловіка виявили в будинку колишньої дівчини Холлінгворта, пише Daily Mail.

Передозування кокаїном сталася уві сні. Чоловік заснув, обіймаючи свого маленького сина Сонні.

Майкл разом зі своїм сином Сонні

"Перед тим, як заснути він говорив мені, як він любить мене, як він любить своїх дітей. Потім він задрімав і зрештою заснув. Я намагалася розбудити його, але нічого не вийшло", — розповідає дівчина Майкла Холлі Бриджвотер.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції
Показати ще

Через годину вона знайшла його мертвим і звернулася за допомогою до колишньої подруги Майкла Лашане Ноттінгем, яка спала в сусідній спальні зі своїм нинішнім хлопцем.

За словами Бриджвотер, дві пари провели ніч у будинку Ноттінгем, намагаючись врегулювати розбіжності, що в кінцевому підсумку обернулося трагедією.

За свідченнями очевидців, Холлінгворт нюхав кокаїн протягом всієї ночі, випив біля літра горілки, а під вранці "закинувся" діазепапом.

Останнім часом Майкл, відомий в місцевих клубах під псевдонімом Dj Giddy, перебирав з випивкою і наркотиками. Його поведінка стало неконтрольованою. За кілька місяців до трагедії він вже намагався покінчити з собою.

Майкл і його син Сонні за пару місяців до трагічних подій

Під час розтину в його організмі виявили летальні рівні кокаїну, а також "низькі концентрації" морфіну, кодеїну, фентанілу та діазапему.

Судмедексперти також постановили, що тривале зловживання кокаїном завдало шкоди серцю Майкла.

У поліції вважають, що Майкл не намагався покінчити з собою, а швидше за все не розрахував рівень споживання кокаїну.

Нагадаємо, у віці 29 років помер учасник американського реаліті-шоу "Я важу 300 кг" Шон Міллікен.

Як повідомляв портал "Знай.ua", медики виявили області мозку, які активуються, коли курець, алкоголік або кокаинист вбачають джерело своєї шкідливої звички.

Також портал "Знай.uа" писав про комп'ютерного гика, який перетворився в цинічного торговця зброєю і наркотиками.