Вперше американці побачили сніг. Ніколи такого ще не було, але перший раз за 57 років у "місті ангелів" Лос-Анджелесі, в цей четвер, 21 лютого випав сніг. Місцеві жителі і туристи були здивовані від такого аномального для їх регіону явища.

Новинний сайт Mashable, першим написав про це явище, вказавши що в останній раз така погода спостерігалась лише в 1962 році.

За даними інтернет-ресурсу, сніг не є чимось особливим для сусідніх регіонів або ж окружних частин навколо Лос-Анджелеса, на відміну від самого міста.
Слідом за подивом американці придумали чудовий спосіб розважитися, згодом це навіть перейшло в челлендж: вони заморожують свій мокрий одяг на вулиці і фотографують його.

Популярні новини зараз
Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Цей незвичний сніш схожий на опади при граді. Але через аномальность зони в місці випадання снігу, опади можуть приймати незвичну для всіх форму.

Нагадаємо, раніше "Знай.ua" писав про те, що незабаром зима повернеться до України. Занадто рано ми заховали теплі речі, синоптики попереджають про те, що настають нечувано люті морози. Температура буде опускатися до критичного мінуса на градуснику.

Також "Знай.ua" повідомляв про погоду на 22 лютого. Все говорить про повернення зими на Україну.Незабаром нас засипить та замете снігом і сніжними бурями.


Раніше "Знай.ua" інформував про новий будинок Санта Клауса. Прямо з Лапландії він переїхав до Львова, принісши з собою справжню снігову зиму і морози.