Точка неповернення або життя іменоване "після", саме так можна назвати життя людей після того, як учені змогли визначити що за монстр з космоса рухається на блакитну планету.

Вчені-дослідники з ЄКА ( Європейське космичне агнетство) заявили, що шанси падіння на землю космічного об'єкта зросли в геометричній прогресії. У такому разі незабаром очікується вторгнення в атмосферу планети об'єкта 2018XB4 , який характеризується чималими розмірами. Такий астероїд досить громіздкий і може завдати серйозної шкоди Землі.

Раніше цей астероїд стояв на десятому місці в списку загрожуючих руйнуванню планети об'єктів, але сьогодні він вже наблежаєтся до трійки лідерів і посів п'яте місце. Діаметр астероїда дорівнює 70 метрів, що викликає серйозне занепокоєння вчених, так як в залежності від місця падіння цей об'єкт може привести до чогось дуже поганого. Як повідомляють дослідники, швидшее всього вторгнення статися не раніше ніж у 2092, але це вже точно.

Варто відзначити, що дані опубліковані небезгрунтовно, так як вчені штабу NASA підтвердили данну інформацію. Професора відзначають, що якщо все-таки зіткнення станеться, а ймовірність такого розвитку подій досить висока, людям варто готуватися до справжнього апокаліпсису.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Ще більшу загрозу для планети Земля становить астероїд названий на честь давньогрецького бога - Апофіс. Він же в діаметрі 400 метрів. У разі зіткнення з блакитною планетою вона просто розкришеться на маленькі шматочки, а все живе буде винищено. Вчені вже встигли прозвати його "монстром з космосу". Раніше його наближення до нашої планеті переплутали з наближенням астероїда Нібіру.

Варто відзначити факт, що день Х таки відбудеться в 2036 році, що зовсім скоро. Вчені дали прогноз, що в недалекому майбутньому Апофіс зустрінеться з Землею і тоді почнеться що ні на є справжній апокаліпсис.


З усіх смертоностных астероїдів самим руйнівним є Чиксулуб, який за версією всесвітніх вчених винищив динозаврів. У свою чергу цей астероїд мав діаметр всього 9 км.

Нагадаємо, що раніше "Знай.ua" писав про те чому учені не хочуть здійснювати повторний політ на Місяць після 1968. Ніхто большне хоче витрачати гроші на те що вже дослідили. Знавці твердять про те, що вони і так дізналися усе про супутник Землі.

Раніше "Знай.ua" писав про що нам каже космос. Чого варто очікувати незабаром.

Також "Знай.ua" інформував про унікальний астероїд поруч із Сонцем. Чим він небезпечний і чого варто очікувати.