Поліція Бангладеш застрелила двадцятип'ятирічного чоловіка, який намагався викрасти один з рейсів місцевих авіаліній за допомогою іграшкового пістолета.

За даними правоохоронців, на цей відчайдушний вчинок горе-терориста підштовхнули проблеми з дружиною, пише Daily Mail.

У неділю бангладешець захопив у заручники членів екіпажу рейсу Biman Bangladesh Airlines BG 147 і зажадав зв'язати його з прем'єр-міністром Бангладешу Шейхой Хасиной.

Захоплений літак

В результаті чого літак, який прямував з Дакії а Об'єднані Арабські Емірати провів екстрену посадку в Читтагонгі. Чоловік стверджував, що при собі у нього є бомба, і в разі відмови співпрацювати, він активує її.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Як повідомляє прес-служба поліції, неврівноважена поведінка чоловіка і відмова від переговорів змусило команду спецназу діяти не роздумуючи.

Після ліквідації загарбника літака експерти підтвердили, що пістолет виявився іграшковим, а огляд льотного судна не виявив наявність бомби.

Заручниками засмученого чоловіка стали 142 пасажири. В результаті проведення операції ніхто з них не постраждав.

Зараз влада Бангладешу намагається з'ясувати, яким чином чоловікові вдалося пронести на літак нехай навіть фальшиве зброю через систему безпеки в міжнародному аеропорту Хазрат-Шахджалал в Дацці.

"Обдурити таку систему безпека практично неможливо, так як система розроблена Міжнародною організацією цивільної авіації", — пояснює експерт.

Фотографії літака на злітно-посадковій смузі міжнародного аеропорту Ша Аманат прикрасили передовиці всіх місцевих газет.

Момент звільнення заручників

Нагадаємо, турецька поліція заарештувала жінку, яка робила ін'єкції відбілювача і мила власної дочки Айлюль, тому що не любила дівчинку.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Рівно діє секта "Коло слухачів", лідер якої називає себе Ісусом Христом.

Також "Знай.uа" писав, що про моторошну історію культу Судного дня, де калічили і розбещували послушників.