В угорському Деберецен місцеві жителі та гості міста стали свідками незвичайної людини, яка продемонструвала воістину неймовірні можливості. Акробат пройшовся по колесі огляду, висота якого становить 45 метрів, при цьому воно перебувало в русі, що ще більше налякало глядачів. Про це стало відомо з сюжету на телеканалі ТСН.

Примітно, що фотограф часто знімає в Угорщині чоловіка, який гуляє по різним архітектурним пам'яткам. У повідомленні говориться: "Кожен раз балансер одягнений в чорний костюм, а в руках тримає такого ж кольору парасольку. Хто цей загадковий акробат, фотограф не розповідає". У той же час фотограф заявив про те, що акробат повинен показати людям, якою легкою повинна бути гармонія з навколишнім світом.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Бангладеш поліцейські застрелили молодого чоловіка, який з іграшковим пістолетом намагався захопити один з авіарейсів. Згідно з інформацією правоохоронців, на такий відчайдушний крок його підштовхнули проблеми з дружиною. Все сталося в минулу неділю - чоловік захопив у заручники членів екіпажу рейсу Biman Bangladesh Airlines BG 147 і зажадав зв'язати його з прем'єр-міністром Бангладешу Шейхой Хасіной.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа": кремлівська пропагандистка Ніколь Крамм була поранена під час сутичок на кордоні Колумбії і Венесуели. Незважаючи на це, російські ЗМІ намагаються зробити її кимось на кшталт героя: "Ніколь – блискуча чилійська кінооператор була серйозно поранена / фактично вбита в результаті нападу на бронетехніку. На секунду уявіть собі, що це журналістка, яка працює на венесуельські опозиційні засоби масової інформації".

Також "Знай.uа" писав, що політика Путіна остаточно довела громадян його країни, внаслідок чого вони вже роблять несміливі спроби провести мітинг, перший з яких нещодавно пройшов у Новосибірську. Незважаючи на те, що він був нечисленним, господар Кремля повинен задуматися, чим це йому загрожує.