Єлизавета II дала Меган Маркл незвичайне прізвисько. Як виявилося, королева терпіти не може слово "вагітна".

Вагітність і пологи - це, мабуть, одна з найпопулярніших тем королівської сім'ї. Монархам регулярно доводиться давати коментарі з приводу юних спадкоємців.

Однак, виявилося, що для королеви Єлизавети II сам термін "вагітна" здається занадто вульгарним. Джерела з оточення стверджують, що Її Величність вважає за краще замінювати його на "по-сімейному" або "сімейна".

Меган Маркл
Меган Маркл

Коли королеву запитували про те, чи не чекають Меган Маркл і принц Гаррі первістка, вона відповідала: "Меган налаштована по-сімейному" або "Меган — сімейна жінка". Що ж, Єлизавета II теж людина, і у неї є право на примхи.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Раніше повідомлялося, що Єлизавета II прийняла рішення не віддавати корону принцу Чарльзу.

92-річна Єлизавета II нарешті остаточно вирішила, кому дістанеться корона. За інформацією інсайдерів, королева повідомила своєму синові принцові Чарльзу, що він ніколи не зійде на трон. Замість нього монархами стануть принц Вільям і його дружина Кейт Міддлтон.

"Королева викинула у вікно протокол і шокувала всіх, хто очікував коронації Чарльза", — говорять у кулуарах.

Швидше за все, причиною неприязні Єлизавети стали скандали, які останнім часом огорнули Чарльза. Наприклад, такою стала дружба принца з Вейном Доменті, засудженим за зґвалтування 15-річної дівчинки та інші сексуальні злочини. Подейкують також, що у принца Чарльза є позашлюбний син: 52-річний австралієць на ім'я Саймон Доранте-Дей оголосив себе плодом кохання принца Чарльза і Камілли Паркер-Боулз.

У той же час британці набагато більш прихильні до герцогів Кембриджських Кейт і Вільяма, які не були помічені в гучних скандалах.

Нагадаємо, королева Єлизавета II з'явилася на публіці у яскравому вбранні.

Раніше Знай.uа повідомляв, Меган Маркл шокувала шанувальників незвичайною прикрасою.

Також Знай.uа писав, Меган Маркл без принца Гаррі влаштувала в США шалену вечірку.