Через сходження лавини в російській республіці Карачаєво-Черкесія загинула одна людина, шестеро постраждали.

Також поранення отримав топ-менеджер російського банку.

За заявою управління МНС, лавина зійшла на гірському хребті Дукка в районі гірськолижного курорту Архиз, але інцидент стався за межами курортної зони.

Всі потерпілі прибули з московської області.

Рятувальні роботи вже закінчили. Як каже регіональний Моз, четверо людей отримали легкі поранення, забої, ще двоє – переломи, вони госпіталізовані у важкому стані.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

лавина
лавина

За заявою прес-служби російського банку "Відкриття", в групі постраждалих перебував 50-річний директор казначейства фінустанови Дмитро Орлов. Жертвою стихії виявився гід групи туристів.

Після інциденту Слідчий комітет РФ по Карачаєво-Черкеської Республіці почав проводити перевірку за фактом надання послуг, не відповідають вимогам безпеки.

Варто нагадати, що Рятувальники попередили жителів Івано-Франківської області про те, що в регіоні підвищилася небезпека сходження лавин. Причиною стали снігопади та хуртовини. За словами рятувальників, небезпека досягла третього рівня, пише прес-служба ДСНС в четвер, 28 лютого.

В цей день на Прикарпатті підвищиться сніголавинна небезпека, тому місцевим жителям рекомендують дотримуватись заходів обережності, і вже тим більше – утриматися від екстремального туризму.

"28 лютого в зв'язку зі снігопадами та хуртовинами, в горах Івано-Франківської області очікується значна сніголавинна небезпека (3 рівень)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Снігова лавина поховала десяток лижників на популярному курорті

Снігова лавина накрила лижників на швейцарському альпійському курорті. Під снігом опинилися більше десяти чоловік.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Таємницю перевалу Дятлова розкрив очевидець через 60 років: бачив все своїми очима

Також Знай.ua" писав про те, що Лижник зняв на відео смертоносну лавину, яка переслідувала його