Капітан російського вантажного судна "Сігранд" намагався протаранити міст в Південній Кореї.

Як повідомляє Daily Mail, інцидент стався вчора ввечері, 28 лютого, біля мосту Гванган в Пусані на південно-сході Південної Кореї.

За попередніми даними, п'яний капітан вантажного судна вагою 6000 тонн з невідомих причин вирішив згорнути з встановленого курсу і спробував протаранити автодорожній міст.

Потім судно намагалося розвернутися і покинути цей район, однак його затримала Корейська берегова охорона.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За даними її співробітників, рівень алкоголю в крові капітана склав 0, 086 %, що майже в три рази перевищує встановлену законом межу в 0,03 %.

Також за даними місцевих ЗМІ, вантажне судно компанії "Сігранд" також зіткнулася з пришвартованным круїзним лайнером всього за 40 хвилин до інциденту з мостом.

Влада заявили, що вони провели бесіду з екіпажем вантажного судна і намагаються встановити, чи перебував капітан біля штурвала під час аварії.

Суховантаж Сигранд після зіткнення

Офіційні особи також з'ясовують, чому судно знаходилося у водах біля мосту Кванганга (другого за величиною в Південній Кореї), коли воно повинно було рухатися в протилежному напрямку.

Судно компанії "Сігранд" прибуло в Пусан близько 9 ранку в середу вранці для розвантаження 1495 тонн залізних труб. У четвер суховантаж вирушив у Владивосток з 1415 тоннами рулонів сталі.

Пошкодження після зіткнення судна з мостом

В результаті аварії ніхто не постраждав, однак частину мосту закрили для перевірки безпеки та оцінки рівня пошкоджень, які, за попередніми даними, поверхневого характеру.

Дивіться: Великі аварин суден

Нагадаємо, поліція Бангладеш застрелила двадцятип'ятирічного чоловіка, який намагався викрасти один з рейсів місцевих авіаліній за допомогою іграшкового пістолета.

Як повідомляв портал "Знай.uа", турецька поліція заарештувала жінку, яка робила ін'єкції відбілювача і мила власної дочки Айлюль, тому що не любила дівчинку.

Також "Знай.uа" писав, що про моторошну історію культу Судного дня, де калічили і розбещували послушників.