З'явилася інформація, що Сполучені Штати Америки і Південна Корея прийняли рішення завершити спільні військові навчання.

Дане рішення було прийнято під час телефонних переговорів між міністром національної оборони Чон Ген Ду і виконуючим обов'язки міністра оборони США Патріком Шанахана. Американська столиця і Сеул обґрунтовують такий крок необхідністю прискорення денуклеаризації КНДР.

Про це стало відомо завдяки повідомленням американських ЗМІ.

Key Resolve і Foal Eagle

Відомо, що на початку лютого південнокорейські урядові джерела повідомляли, що Сеул і Вашингтон домовилися оголосити про плани проведення спільних військових маневрів після закінчення другого саміту президента США і лідера КНДР. Раніше південнокорейські ЗМІ повідомляли, що командно-штабні навчання Key Resolve і польові маневри Foal Eagle можуть пройти 2019 році в скороченому масштабі. Зазвичай вони проводилися в період між кінцем лютого і серединою квітня.

Популярні новини зараз
Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб "Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Key Resolve і Foal Eagle

Варто нагадати, що в генеральному штабі Росії заявили, що США розробляє проти РФ план військових дій під назвою "Троянський кінь". Він включає в себе удар по найважливішим об'єктам країни. Таке звинувачення генштабу Збройних сил країни-агресова висунув перший заступник міністра оборони РФ Валерій Герасимов.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що країна-агресор Росія зарахувала майже 40 тисяч бойовіків, які знаходяться на тимчасово окупованій території Донбасу до Південного федерального військового округу. А система "безпеки" на цій території є фактично підрозділом СБУ. Про це заявив міністр з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України Вадим Черниш.

Нагадаємо, німецький військовий влаштував мітинг під посольством РФ: може, хоч так дійде.

Як повідомляв Знай.uа український снайпер блискавично знищив "ихтамнета": в мережі показали кадри дрона.

Знай.uа писав, Україна прощається з загиблими на Донбасі героєм: у мережі показали фото.

Дивіться відео по темі: