Суботні заняття кейтсерфінгом на аргентинському узбережжі для Густаво Сервіно закінчилися візитом в госпіталь із-за нападу розлюченого пітбуля.

Щелепи звірюки вчепилися в ліву руку спортсмена в той самий момент, коли він ковзав по хвилях, пише Daily Mail.

Слід зазначити, що сам момент нападу чоловік зняв на телефон під час кейтесерфінга.

На ролике, опублікованому в мережі, видно, як тварина протягом якогось часу переслідує Густаво, а потім кидається на нього. Вчепившись в руку, пітбуль повалив чоловіка у воду.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Боржникам за воду почнуть приходити червоні платіжки: кому загрожують відключення Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Пізніше кайтсерфер прокоментував журналістом подію: "Мені потрібно було відкрити його пащу іншою рукою. Я не знаю, але чому він відпустив мене, сам, можливо, з-за води".

Стікаючого кров'ю кайтсерфера знайшов випадковий перехожий, який і надав йому першу допомогу.

За декілька секунд до нападу

Потім Густаво відправився в сусідню лікарню, де йому наклали 18 швів.

"Можливо, власник собаки теж був на пляжі. Я не помітив, тому що мені довелося йти у відділення швидкої допомоги, у мене була дуже глибока рана", — розповів Густаво.

Кайтсерфер повідомив про інцидент в поліцію і зараз відновлюється після отриманих травм. Власник собаки поки не ідентифікований.

Інший напад дикого тваринного пережив канадський бігун. Тревису Кауфману буквально довелося боротися за життя власними ногами.

Як розповів Кауфман, він біг по стежці в горах на захід від Форт-Коллінза, як раптом почув, що за спиною шелестять соснові голки. Він повернувся, щоб зустрітися поглядом з гірським левом, який був на відстані трьох метрів.

Тревіс Кауфман, який пережив напад пуми

Тварина накинулася на чоловіка, у відповідь той підняв руки і закричав, намагаючись налякати звіра. Метод дав осічку. І кугуар вчепився іклами в зап'ясті, поваливши Тревіса.

Кауфман вільною рукою схопив камінь і вдарив кішку по потилиці. Однак декількох ударів виявилося недостатньо. Тоді чоловік обхопив ногами шию пуми і міцно стиснув її зі всієї адреналінової люттю.

Через кілька хвилин вона розкрила пащу. Звір був мертвий. Поранений чоловік пробіг назад по стежці, де зустрів інших бігунів, які доставили його в лікарню.

Нагадаємо, у Словаччині ведмідь атакував двох велосипедистів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії стався кумедний епізод з хижим звіром.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків у Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо.