Дві людини загинули в Індії за останню добу із-за нападу зграї мавп.

Жертвами розлючених тварин стали шістдесятирічна жінка і двадцятирічний чоловік. Інциденти сталися в двох різних селах, пише Daily Mail.

У першому випадку тварини атакували мати семирічної дівчинки прямо у неї на терасі в селі Катаїл на півночі Індії.

Популяція мавп в Індії росте з кожним роком

Як повідомляють очевидці, зграя накинулася на жінку в той момент, коли вона готувала обід. Нещасна намагалася відбитися від тварин, але спіткнулася і впала з веранди. Отримані травми виявились не сумісні з життям.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У цей же день ще одна зграя мавп атакувала двадцятилітнього юнака в селі Маулагарт.

Ракеш також знаходився в небезпечній близькості від краю свого даху, коли на нього налетіли агресивні примати.

Місцеві жителі повідомляють, що раніше не помічали за мавпами такої поведінки, з іншого боку, нарікають вони, тварин з кожним роком стає все більше і більше.

Місцеві власті мають намір у майбутньому розпочати відлов мавп, щоб захистити від нещасних випадків жителів сіл.

Індійські власті збираються розпочати відлов приматів

Тим часом на іншому кінці світу дикі зграї кабанов продовжують громити села і невеликі міста поблизу лісу Дін в графстві Глостершир.

Британські чиновники вирішили скористатися послугами професійних мисливців і снайперів, щоб знизити чисельність лісового вепра.

Як повідомляють представники влади, у міста і села тварин привертають продукти харчування, які розташовані на місцевих смітниках.

Тому влада Синдерфорда і Йорклі зобов'язали жителів надалі не виносити сміттєві пакети в контейнери до ранку. Так як зграї кабанів скупчуються в пошуках їжі біля них і намагаються перекинути смітники.

Дивіться також: Ост Індія, лісові жителі

Нагадаємо, у Словаччині ведмідь атакував двох велосипедистів.

Як повідомляв портал "Знай.uа" в Америці в одному з маленьких містечок Каліфорнії трапився кумедний епізод з хижим звіром.

Також "Знай.uа" писав, в одному з американських зоопарків в Новому Орлеані вирвався з клітки ягуар Валеріо.