У штаті Північна Каліфорнія, що у США зникли дві дівчинки. Сестри заблукали в лісі. Їх пошуки тривали протягом двох днів.

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Сестри - восьмирічна Лія та п'ятирічна Кароліна Карріко запитали в матері дозволу піти погуляти. Та їм заборонила. Однак невдовзі мати виявила, що дівчата зникли. Вона почала шукати дітей самостійно.

Її намагання знайти дівчаток виявилися марними, тому вона зателефонувала в поліцію. Кілька десятків поліцейських і рятувальників прочісували місцевий ліс з собаками. Для пошуків навіть задіяли вертоліт.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Знайти дітей вдалося лише за 44 години. Їх виявили за 2 км від будинку. Вони сиділи під кущем і грілися, притискаючись одна до одної. Цікаво, що за декілька годин після цього почався сильний ураган.

Дівчата розповіли, що йшли за слідом оленя, але заблукали. Вони пили воду з листя чорниці в лісі та їли мюслі. Місцевий шериф назвав порятунок дітей дивом. З його слів, багато схожих історій закінчуються трагедією.

"Це дивно, що ми маємо такі хороші новини, знаємо, що вони в безпеці. Адже так багато подібних історій, які закінчуються трагічно", - сказав шериф Гонсалу.

Сестри отримали переохолодження і зневоднення, але госпіталізація їм не знадобилася. Після небезпечної пригоди їх відправили додому до матері.

Нагадаємо, що в Одесі за загадкових обставинах зникли п'ятеро дітей. Двоє хлопчиків 9 і 6 років втекли з санаторію "Малятко" близько 12 години дня. Через кілька годин їх вже знайшли правоохоронці.

Нещодавно "Знай.uа" повідомляв, що зник і не виходить на зв'язок: у Києві розшукується 14-річний підліток. Опубліковані прикмети. В поліції просять повідомити будь-яку інформацію про його місцезнаходження.

Також портал "Знай.uа" писав, що 11-річну дівчинку змусили народити від ґвалтівника. Лікарі зробили кесарів розтин, бо влада не давала їй дозволу на аборт.