Як повідомляється на Telegram-каналі Mash, поліція Москви відмовлялася розслідувати побиття мами Юрія Дудя. На Ганну Степанівну напали ще восени - вранці о восьмій годині. Жінка пішла в поліцію, але силовики справу списали в утиль.

"Шороху навели через кілька місяців. Сьогодні в поліції порушили кримінальну справу за статтею 116 - побої", - йдеться у повідомленні.

Варто наголосити, що батьки 32-річного журналіста Юрія Дудя - українці за національністю. Сам Юрій називає себе українцем за походженням і російською людиною - за почуттями і громадянством.

Юрій Дудь - російський спортивний журналіст та відеоблогер. Колись працював головним редактором видання Sports.ru, заступником генерального директора. Ведучий авторського шоу на YouTube-каналі "вДудь", він бере часто скандальні інтерв'ю у відомих журналістів, бізнесменів, діячів культури, інтернету і політики. На січень 2019 року канал має 4,5 млн підписників і понад 476 млн переглядів.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, що український журналіст Дмитро Гордон ризикує вже не вперше, спілкуючись з російськими ЗМІ. Приміром, він регулярно виходить в ефір відомого своєю цинічною пропагандою каналу "Росія 1" – тільки для того, щоб дати зрозуміти людям по той бік екрану: їм говорять неправду путінські помічники.

Нещодавно він зважився дати інтерв'ю Юрію Дудю – саме цьому блогеру в свій час наговорив чимало цікавого Іван Дорн, після чого на батьківщині на нього стали поглядати скоса.
Також "Знай.uа" писав, що Гордон пригрозив відомому політику: "Я тобі кадик вирву, с*ка". Український журналіст заявив, що не зупиниться, поки політики не відповідатимуть за скоєне.

Відомий український журналіст Дмитро Гордон звернувся до заступника голови Кіровоградської області Ігора Степури, який на своїй сторінці в Facebook побажав йому смерті.