Півроку тому в сім'ї трансгендера Уайлі Сімпсона і Стівена Гаета на світ з'явився крихітний малюк, якого виніс під серцем сам Уайлі, котрий колись вирішив змінити свою стать на чоловіча.

Двадцятивосьмирічний Уайлі Сімпсон почав поступову зміну статі сім років тому, пише Daily Mail.

У той час його звали Уїтні, він почав приймати тестостерон в 21 рік, проте статеві органи і репродуктивна система не зазнала змін.

Уайлі Сімпсон під час вагітності

Медики заявили, що прийом чоловічого гормону обмежує репродуктивні функції, однак у лютому 2018 року Уайлі дізнався, що він вагітний.

Популярні новини зараз
Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Молода пара виявилася не готова до того, як суспільство буде реагувати на незвичайний союз. Сімпсон і Гает регулярно вислуховували на свою адресу "багато цікавого".

"Мені сказали, що я ніколи не стану чоловіком, "чоловіки не носять дітей", і всі називали мене "це", — розповідає Уайлі.

Найгірше було на пізніх термінах вагітності. Однак нарешті в вересні 2018 року Уайлі народив свого сина Роуена вагою 7 кг Лікарі провели процедуру кесаревого розтину. Хлопчик з'явився на світ абсолютно здоровим.

Уайлі Сімпсон і Стівен Гает

На днях подружня пара відсвяткувала шестимісячний ювілей народження свого сина.

Після народження дитини Уайлі, якому вже зробили операцію з видалення грудей, має намір здійснити повну зміна статі в майбутньому.

Проте йому ще на нього чекає операція по створенню пеніса.

Але, незважаючи на те, що йому подобається бути батьком, Уайлі говорить, що він більше не буде народжувати дитину.

"Я радий, що мені довелося пройти через щось неповторне і природне, як народження власної дитини, це, безумовно, зблизило мене і Роуена. Я сподіваюся на повну зміну статі в майбутньому, так що ймовірність народження ще однієї дитини природно малоймовірна", — розповів Уайлі.

Нагадаємо, трансгендер видалив соски, щоб стати безстатевим інопланетянином.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайне святкування Нового року або "Свята весни" пройшло на південно-заході Китаю.

Також "Знай.uа" писав, сотні чоловіків і жінок проткнули власні особи в рамках барвистого параду на індонезійському острові Борнео.