Конструктори Путіна показали оновлене "диво техніки", яке в народі уже охрестили "танком-туалетом".

Про це розповів директор Уральського конструкторського бюро Ілля Баранов, пишуть російські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що для того, аби покращити умови перебування у бойовій машині екіпажу, російські конструктори в новому танку “Армата” передбачили санвузол.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

За словами російського чиновника, одна з важливіших проблем, яку вдалося подолати його конструкторському бюро – це довготривале перебування танкіста в середині бойової машини.

"В танку є все необхідне для виконання поставлених перед командою завдань, є вода та харчі, але от справити свої природні потреби у екіпажа можливості не було. Цю проблему усунули, розробивши для нового російського танку ЗЖО – засіб життєзабезпечення, або просто "Туалет", - відзначив Баранов.

Нагадаємо, Путін завершує формувати ударні з'єднанання на кордоні з Україною для повномасштабного вторгнення.

Путін
Путін

Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ.

У повідомленні йдеться, що Росія готує низку диверсій на передовій і в тилу.

У Генштабі прогнозують військові загрози за трьома з чотирьох напрямків: північ, схід і південь.

Разом з тим начальник Генштабу Віктор Муженко наголосив, що українським Збройним силам "є ким і чим зупиняти російські танки і літаки".

Як повідомляв раніше Знай.ua, топ-керівництво країни агресора Росії не може поділити Донбас.

бойовики
бойовики

У Кремлі сплять і бачать переділ грошовихпотоків у регіоні, і навіть назріває бунт, розповів міністр з окупованих територій України Вадим Черниш. За даними міністра, агресію росіян в ОРДЛО займаються декілька відомств, які весь час сваряться між собою.

"І кожна з цих структур хоче мати свою частку від доходу з тимчасово окупованих територій, адже для цього є всі умови: ніякої відповідальності, суди не діють, зброя є", – уточнив Черниш.

Також Знай.ua писав про те, що головнокомандувач військами США в Європі та об'єднаними збройними силами НАТО в Європі генерал Кертіс Скапаротті заявив, що хотів би підсилити захисні можливості України проти російської агресії на Сході країни, і на Чорному морі.