У четвер, 7 березня, в Москві знамениту російську співачку Олександру Стрельченко привезли до лікарні на «швидкій допомозі». Стало відомо, що родичі знайшли артистку без свідомості у власній квартирі. Про це повідомляють росЗМІ.

Олександра Стрельченко

Художній керівник майстерні народної творчості державного закладу культури міста Москви «Москонцерт» і народна артистка РРФСР Олександра Стрельченко має серйозні проблеми зі здоров'ям з 1990-х, коли вона разом зі своїм чоловіком потрапила в дорожньо-транспортну пригоду. Також наголошується, що восени 2017 року лікарі діагностували у співачки хворобу Паркінсона.

Варто уточнити, що Олександра Стрельченко стала відомою завдяки виконанню пісень у таких культових фільмах, як «Війна й мир», «Прийшов солдат з фронту». В радянські часи її спів глибоко цінували керівники СРСР Микита Хрущов і Леонід Брежнєв.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Раніше ми писали про те, що в Харкові оплакують відомого журналіста Миколи Криволапова, який помер через важку хворобу. Рідні повідомили, що смерт журналіста настала в результаті важкого інсульту.

В 90-ті роки Микола Криволапов працював на харківському телебаченні. Свою кар'єру він починав на телеканалі Simon, пізніше очолював низку журналістських проектів. Останнім часом Криволапов стежив за ходом справи про смертельну ДТП на Сумській.

Нагадаємо, що дружина принца Гаррі Меган Маркл може народити раніше часу. За останній місяць у вагітної герцогині Сассекської спостерігалося кілька нападів помилкових переймів. Одного разу перейми були такими сильними, що принц Гаррі особисто відвіз дружину до лікаря.

Як повідомляв портал Знай.uа, фанати культового серіалу 90-х "Беверлі Хіллз" в розпачі - в понеділок, 4 березня, стало відомо про раптову смерть у США актора Люка Перрі, відомого за роллю красеня Ділана Маккейна.

Також портал Знай.uа писав, у середу, 6 березня, у Львові попрощалися з одним із авторів нещодавно знесеного Монументу Слави - архітектором Аполлоном Ограновичем. Відомого майстра не стало у неділю, 3 березня.