Після несподіваної появи Меган Маркл разом з принцом Гаррі на WE Day UK, вагітна герцогиня Сассекська зробила сольний вихід. У день 8 Березня Меган з'явилася біля стін Королівського коледжу в Лондоні, щоб взяти участь у заході, присвяченому Міжнародному жіночому дню.

Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл добре відома своїми феміністичними поглядами, тому те, що вона відзначила Міжнародний жіночий день відвідуванням дискусії, яка була присвячена правам жінок в сучасному світі, мало кого здивував.

Однак вбрання, яке обрала для заходу Меган Маркл, знаходячись на восьмому місяці вагітності, вразило сміливістю, а її поведінка – фривольністю.

Слухання були організовані фондом Queen's Commonwealth Trust (Траст Співдружності Королеви) і проводилася в Королівському коледжі в Лондоні.

Для зустрічі з активістками, в числі яких виступили співачка Енні Леннокс, супермодель Адво Абоа і екс-прем'єр-міністр Австралії Джулія Гіллард, Меган Маркл вибрала досить сміливий образ: чорно-білу міні-сукню, яка не лише підкреслило живіт, але і високо відкривала незмінно стрункі ноги майбутньої мами. Це виглядало особливо фривольно, коли Меган сиділа, закинувши нога на ногу.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Тіна Кароль пішла у відрив без одягу та зі склянкою: "Я зцілюю себе"
Показати ще

Сукню від Reiss вартістю 242 долара колишня актриса доповнила чорним блейзером від Alexander McQueen за 1630 доларів і туфлями на незмінно високих шпильках - на цей раз від Manolo Blahnik,

Після прибуття Меган зустрічав лорд Гейдт - колишній особистий секретар королеви Єлизавети, а нині голова Queen's Commonwealth Trust. Барон Крістофер Гейдт, як пишуть ЗМІ, привітав Меган досить незручним поцілунком.

Сьогодні ж стало відомо, що Меган Маркл призначено віце-президентом фонду Queen's Commonwealth Trust, президентом якого є її чоловік принц Гаррі.

Нагадаємо, вагітна Меган Маркл зіграла не за сценарієм: герцогиня Сассекська несподівано з'явилась на сцені поряд із своїм чоловіком, чим зворушила його і всіх присутніх.

Як повідомляв портал Знай.ua Меган Маркл пішла проти королівських традицій і задає нову моду

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і принц Гаррі розповіли, як виховуватимуть малюка: нічого королівського