Герцогиня Сассекська невдовзі стане матір'ю і подарує своєму чоловіку принцу Гаррі сина або донечку, а королеві Великої Британії ще одного правнука. За вагітністю Меган Маркл стежить весь Туманний Альбіон, переживаючи за вагітну герцогиню, адже за останній місяць у неї спостерігалося кілька нападів помилкових переймів.

В мережі давно ходили чутки про можливі пологи Меган Маркл під гіпнозом. І от нещодавно джерела підтвердили таку можливіст.

Інсайдери з Кенсингтонського палацу поінформували британських журналістів про те, що герцогиня Сассекська, яка зараз перебуває на восьмому місяці вагітності, все-таки хоче народжувати без нервів і стресу під гіпнотичним супроводом.

Подейкують, що Меган Маркл навіть погодилася на такий досвід, незважаючи на сувору заборону королеви Єлизавети, яка не вітає нетрадиційні методи при пологах, в тому числі і гіпноз. Сама Меган вважає себе досить прогресивною жінкою, яка в "день Х" планує обійтися без болю і зайвого стресу для малюка.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще


Експерт з гіпнозу Тані Ноулз вважає, що Маркл дуже підійде такий метод пологів, оскільки Меган довгі роки займається йогою і духовними практиками. Ноулз пояснила, що гіпноз допомагає жінкам почувати себе спокійними і позитивними під час пологів, а також зменшує біль.

Зазначимо, що наразі Кенсінгтонський палац не підтвердив інсайдерську інформацію про пологи Меган Маркл під гіпнозом.

Нагадаємо, вагітна герцогиня Сассекcька опинилася у лікарні через помилкові перейми, вона повинна народити вже через пару тижнів

Як повідомляв портал Знай.ua Меган Маркл пішла проти королівських традицій і задає нову моду

Також Знай.ua писав, Меган Маркл і принц Гаррі розповіли, як виховуватимуть малюка: нічого королівського