Засновник і глава SpaceX Ілон Маск відповів вдячністю генеральному директорові Роскосмосу Дмитру Рогозіну, який привітав його із завершенням випробування нового американського багаторазового пілотованого корабля Dragon 2.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Дмитро Рогозін привітав глав NASA і SpaceX Джима Брайденстайна та Ілона Маска. Це було пов'язано з першим успішним приводнением американського багаторазового пілотованого корабля Dragon 2.

Відзначимо, що раніше Рогозін надсилав поздоровлення лише NASA. Тепер же він згадав і Ілона Маска. Останній із відповів голові "Роскосмосу" в своєму мікроблозі.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

"Спасибі від імені SpaceX! Ми завжди захоплювалися вашими ракетно-космічними технологіями", - написав Маск.

Раніше ми писали, що керівник американської компанії "SpaceX" і "Tesla" Ілон Маск вразив мережу. Він відповів по-російськи на повідомлення користувачки соцмережі Twitter. Катерина Павлюченко привітала Маска з нагоди успішного запуску космічного корабля Crew Dragon і його стикування з Міжнародною космічною станцією.

У своєму твіті дівчина також поскаржилася на те, що "Роскосмос" навряд чи привітає своїх конкурентів з SpaceX з цією подією.

"Не думаю, що Рогозін або Роскосмос привітають вас, вони ніколи так не роблять, і це засмучує. Тому дозвольте запевнити вас, що всі космічні ентузіасти з Росії ради спостерігати успішну стиковку Crew Dragon і шлють вітання всій команді", - йдеться в повідомленні.

Маск несподівано відповів Павлюченко, подякувавши її російською.

Зазначимо, що космічний корабель нового покоління Crew Dragon компанії SpaceX успішно пристикувався до Міжнародної космічної станції. Цей корабель створили за програмою NASA Commercial Crew Development для доставки і повернення екіпажів астронавтів на МКС. Це сталося в суботу, 2 березня, о 9:49 за київським часом.

Нагадаємо, що хвастощі Маска зіграли з мільярдером злий жарт: справа дійшла до суду.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Ілон Маск вперше відреагував на численні меми про себе, над якими сміються в усьому світі.

Також Знай.uа" писав, що американський виробник електромобілів Tesla закриє всі свої роздрібні магазини і приступить до продажу електрокарів в режимі онлайн.