Герцогиня Сассекська Меган Маркл часто приковує до себе увагу прихильників. Увесь світ спостерігає за її вагітністю та обговорює кожен її образ. Та нещодавно у мережі з'явився рецепт улюбленої страви герцогині.

Поживний ланч Меган Маркл – тости з авокадо, пише Сlutch.

Блюдо для ланчу, яке складається з тосту і авокадо, містить в собі необхідну порцію жирних кислот, корисних вуглеводів і клітковини, які так необхідні для організму майбутньої мами.

Інгредієнти:

Стиглий авокадо – 1 шт.

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося Готуйте свої гаманці: українцям з 1 липня збільшать виплати, кому пощастить
Показати ще

Хліб зі злаками – 2 кусочки

Лімонний сік – ½ ч. ложки

Морська сіль – ½ ч. ложки

Чорний перець

Папріка

Олівкова олія – кілька крапель

Спосіб приготування:

Очистіть авокадо, після цього наріжте на кусочки и зробіть пюре з допомогою вилки. Додайте лимонний сік, морську сіль, перець, паприку і оливкову олію. Обсмажте тости на сухій сковороді, або приготуйте в тостері. Пюре потрібно намазати на хліб чи хлібці. Подавати страву краще за все з вареними яйцями, або з салатом з кіноа.

Зазначимо, що 8 Березня Меган з'явилася біля стін Королівського коледжу в Лондоні, щоб взяти участь у заході, присвяченому Міжнародному жіночому дню.

Дружина британського принца Гаррі Меган Маркл добре відома своїми феміністичними поглядами, тому те, що вона відзначила Міжнародний жіночий день відвідуванням дискусії, яка була присвячена правам жінок в сучасному світі, мало кого здивував.

Однак вбрання, яке обрала для заходу Меган Маркл, знаходячись на восьмому місяці вагітності, вразило сміливістю, а її поведінка – фривольністю.

Нагадаємо, що Меган Маркл і принц Гаррі розповіли, як виховуватимуть малюка: нічого королівського.

Раніше "Знай.ua" писав про сварку двох герцогинь Як дружина принца Чарльза поставила Меган Маркл на місце дорікнувши,що вона більше не акриса і в веденнях справ королівської сім'ї не потрібно грати на публіку.

Як повідомляв "Знай.ua", Меган Маркл розлютила британців захмарними витратами.