У Москві горить селище Срібний бор, де розташовані будинки дуже багатих людей. Пожежа почалася ще в п'ятницю, 8 березня, проте пожежники вже другий день не можуть загасити полум'я, оскільки через сильний вогню підступитися до будинку не можливо - гасять дерева коло будинку. Про це стало відомо з публікації на Telegram-каналі Mash.

За інформацією МНС РФ, займання сталося в одноповерховому дерев'яному будинку, тому вогонь швидко поширився по всій площі будівлі. Очевидці повідомляють, що в районі НП чутні вибухи.

Поки не відомо, чи постраждав хто-небудь в результаті спалаху, жертви нічого не повідомляється.

Нагадаємо, раніше руйнівний ураган в Польщі залишив тисячі людей без води, світла і даху над головою.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знай.иа повідомляв про трагічну смерть дитини з-за маминої недбалості - згорів заживо, поки найдорожча людина в світі був зайнятий своїми справами.

Місцева жителька повідомила, що в сусідній квартирі пожежа. На місце терміново виїхала пожежна машина.

Після того, як пожежники ліквідували осередок пожежі, в будинку знайшли обвуглене тіло 9-річної дівчинки. За попередньою інформацією, дитина отруїлася чадним газом.

Знай. ua писав, що під Одесою виявили обгорілий труп іноземця, зниклого два місяці тому. Поліція виявила у загиблого документи співробітника служби безпеки.

Перед цим у центрі столиці вибухнув рейсовий автобус з пасажирами, є жертви. Читайте у нас, що сталося насправді.