В Стокгольмі вибухнув, а після загорівся рейсовий автобус. Внаслідок жахливого інциденту постраждав водій. Проте, які у нього поранення, поки що не повідомляється.

Згідно з даними шведської поліції, пасажирів в автобусі не було.

Цей інцидент розглядається як дорожньо-транспортна пригода. Автобус був пошкоджений, після чого почав горіти. Ризику розповсюдження вогню немає.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Нагадаємо, в Харкові згорів автомобіль, який знаходиться в користуванні працівника Генеральної прокуратури. Про це повідомляють в правоохоронних органах.

У повідомленні йдеться про те, що автомобіль Ford Fusion належав жителю міста Харків. Авто було припарковане поруч з житловим будинком на проспекті Науки у місті Харків. Вночі 3 березня, з невідомих поки причин загорівся автомобіль. Вогнем було пошкоджено моторний відсік та салон авто. Правоохоронці підозрюють, що це був підпал. Але остаточну причину займання встановлює слідство.

Нещодавно "Знай.uа" писав, що у Києві підірвали авто Турчинова: з'явилися перші кадри. В результаті вибуху є постраждалі. У ЗМІ з'явилася інформація, що цей автомобіль може належати секретарю РНБО Олександру Турчинову. Відзначається, що саме на цьому автомобілі Турчинова не раз помічали.

"Ті, хто бачили його на ефірах або зустрічах, знають, що це автомобіль Олександра. Зараз він пересувається на Toyota Land Cruiser 200, але в будь-якому випадку ця Audi належить йому", — пояснив співрозмовник.

Також "Знай.uа" повідомляв, що у Львові живцем згоріли кілька десятків осіб: страшні пожежі. У Львові та області з початку 2019 року відбулося дуже багато страшних пожеж. За два місяці нового року загинули декілька десятків чоловік.