Пасажирський літак Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines розбився у неділю, 10 березня, в Ефіопії. На боту перебували сім'я депутата Національної ради парламенту Словаччини Антона Грнка, вони не вижили.

Інформація про це з'явилася у ЗМІ, згодом сам чиновник підтвердив її на своїй особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"З глибоким сумом повідомляю, що моя кохана дружина Бланка, син Мартін та донька Міхаела загинули сьогодні під час авіакатастрофи в Аддіс-Абеба в ранкові години. Хто їх знав, пом'яніть їх пам'ять", - йдеться в повідомленні.

S HLBOKÝM SMÚTKOM OZNAMUJEM, ŽE MOJA DRAHÁ MANŽELKA BLANKA, SYN MARTIN A DCÉRA MICHALA ZAHYNULI POČAS LETECKEJ KATASTROFY V ADDIS ABEBE DNES V RANNÝCH HODINÁCH. KTO STE ICH POZNALI, VENUJTE IM TICHÚ SPOMIENKU.

Geplaatst door Anton Hrnko op Zondag 10 maart 2019

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

За повідомленням авіакомпанії, ніхто не вижив. Там також уточнили, що в літаку були представники 33 національностей. Всього в авіакатастрофі загинули чотири громадянина Словаччини. Українців серед загиблих не було.

"За попередньою інформацією ефіопських авіаліній, громадяни України не були пасажирами літака, що зазнав катастрофи в Ефіопії", - йдеться у повідомленні консульської служби українського МЗС у Twitter.

За попередніми даними, серед пасажирів були 32 громадянина Кенії, 18 - Канади, 9 - Ефіопії, 8 - Китаю, 8 - Італії, 8 - США, 7 - Британії, 7 - Франції, 6 - Єгипту, 5 - Нідерландів, 4 мали паспорти ООН, 3 - Росії, 2 - Марокко, 2- Ізріїлю, а також громадяни Бельгії, Уганди, Ємену, Судану, Того, Мозамбіку і Норвегії.

Відомо, що літак вилетів у Кенію в 08.38 з ефіопського регіону Оромія. Зв'язок з ним було втрачено через 6 хвилин після початку польоту.

Компанія Ethiopian Airlines має непогану репутацію щодо безпеки, хоча у 2010 році літак Ethiopian Airlines впав у Середземне море невдовзі після вильоту із Бейрута. Тоді на борту літака загинули 90 людей.

Нагадаємо, невідомий отрута ледь не вбила десятки українців на борту літака

Як повідомляв "Знай.uа", літаки Трампа і Трюдо обірвали крильця путінським Ту-160: деталі спецоперації.

Також "Знай.uа" писав, у Росії військовий літак розвалився прямо в повітрі: відео жахливої аварії.