У в'язниці Гленошиля від інсульту помер Ангус Сінклер — винний у вбивстві Христини Іди і Хелен Скотт, який отримав прізвисько самого жорстокого вбивці Шотландії.

Ангус Сінклер відбував довічний термін з 2014 року після того, як присяжні визнали його винним у вбивстві 37-річної давнини, пише Daily Mail.

Злочини отримали назву "Вбивства в кінець світу", тому що у останній раз жертв бачили у пабу "World's End".

Жертви з world's End

Сінклер вперше порушив закон у 16 років, а також був визнаний винним у зґвалтуванні і вбивстві 17-річної Мері Галлахер в Глазго в 1978 році.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У 1961 році він здійснив "непристойні дії" щодо восьмирічної дівчинки, але був засуджений лише до трьох років випробувального терміну.

Проте пізніше в тому ж році Сінклер заманив восьмирічну Кетрін Риэхилл в свій будинок, зґвалтував її, а потім задушив, перш ніж викинути її тіло з балкона.

Сінклер спробував виставити, як нещасний випадок, проте в поліції йому не повірили.

Ангус Сінклер

В кінцевому підсумку він був заарештований і доставлений до суду в Единбурзі, де у віці 16 років визнав себе винним у вбивстві і був поміщений у в'язницю на 10 років.

Через сім років Сінклер вийшов на свободу і скоїв серію зґвалтувань і вбивств до початку 1980-х років.

Поліція підозрює, що він зробив до 30 зґвалтувань і сексуальних посягань на хлопчиків і дівчаток у віці від 8 до 12 років.

Офіцери також вважають, що він убив Френсіс Баркер, 37 років, Хильду Маколей, 36 років, Агнес Куні, 23 роки, і Анну Кенні, 20 років, усі з Глазго, але не змогли це довести.

Він повернувся за ґрати в 1982 році, коли був засуджений до довічного тюремного ув'язнення за сексуальні напади на 11 дітей у віці від шести до 14 років.

Його вбивства в 1977 і 1978 роках були розкриті майже два десятиліття завдяки технологічному прогресу, а ДНК-докази пов'язують його з вбивством Галлахер, які призвели до засудження за вбивство у 2001 році.

Заклад Кінець світу, в якому перед смертю відпочивали дві жертви Сінклера

Хоча в 2007 році він був спочатку притягнутий до суду за вбивства, вчинені в "World's End", справа провалилася від "нестача доказів".

Проте в 2014 році він був визнаний винним у ході повторного судового розгляду і засуджений до 37 років тюремного ув'язнення, найтриваліший термін якого коли-небудь виносився шотландським судом.

Сінклер був засуджений за зґвалтування і вбивство обох дівчаток разом зі своїм швагром Гордоном Гамільтоном, який помер у 1996 році, після п'ятитижневого судового процесу в листопаді 2014 року.

Дивіться також: Серійні вбивці.

Нагадаємо, фанат Ганнібала Лектера пообідав печінкою однокурсника.

Як повідомляв портал "Знай.uа", десятирічна дівчина ледь не загинула від рук ґвалтівника, який намагався задушити її, а потім кинув у крижаний струмок.

Також "Знай.uа" писав, що турецька поліція заарештувала жінку, яка проводила ін'єкції відбілювача і мила власної дочки Айлюль, тому що не любила дівчинку.