У Росії штурмували відділ МВС у Новосибірській області, а саме у місті Бердськ. Оперативно-слідчі заходи співробітники Федеральної служби безпеки (ФБС).

Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Очевидці події розповіли, що відділ поліції "штурмували бійці спецназу". При цьому обшуки за участю ФСБ пройшли в кабінетах слідчого відділу і в відділенні наркоконтролю. Після обшуків затримали начальника Бердського відділу МВС Олексій Зорін. Примітно, що під час операції він чинив опір спецназівцям.

Відомо, що Зорін розбив свій мобільний телефон, а потім кинувся до вікна, намагаючись викинути пристрій. Усе це відбулося, коли в його кабінеті проводився обшук. Однак його дії встигли припинити оперативники.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Поліцейському інкримінують звинувачення у шахрайстві з використанням службового становища. Як вважає слідство, на початку 2019 працівник поліції купив у затриманого за підозрою в торгівлі наркотиками автомобіль Mitsubishi Outlander за 400 тисяч рублів. Пізніше Зорін продав машину майже за один мільйон рублів. 4 березня Центральний районний суд Новосибірська заарештував обвинуваченого майже на два місяці, до 2 травня.

Варто зазначити, що харківський чиновник був завербований ФСБ. У СБУ зазначають, що Ушаков був кадровим розвідником, який під прикриттям посади "помічник у сфері освіти Нижегородської області" курирував ідеологічні проекти російських спецслужб.

Нагадаємо, що корупційний скандал в оборонному секторі набирає обертів. Так, у колишнього заступника секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олега Гладковського і його сина Ігоря Національне антикорупційне бюро (НАБУ) провело обшуки.

Як повідомляв "Знай.uа", на Львівщині у московського попа виявили арсенал зброї: міг підірвати церкву разом з людьми.

Раніше портал "Знай.uа" писав, що в центрі Києві пройшли так звані обшуки в офісі відомого українського коміка Володимира Зеленського.