Нещодавно світ сколихнула моторошна авіакатастрофа. У Ефіопії розбився літак Boeing 737 авіакомпанії Ethiopian Airlines, на борту якого перебували 149 пасажирів та 8 членів екіпажу. Блогери з Росії зняли відео з аеропорту в Ефіопії за кілька хвилин до трагедії.

Про це пише видання "Metro".

У мережі з'явилося відео подружжя Катерини та Олександра Полякових з Москви. Вони летіли на відпочинок до Кенії, а в Ефіопії чекали на пересадку.

"1,5 години пересадки й летимо до Кенії", - підписала Катерина своє останнє в житті відео, зроблене в аеропорту Аддіс-Абеби.

На відео, яке було опубліковане ще раніше, росіяни зафіксували свою зупинку в Куала-Лумпурі перед польотом до Аддіс-Абеби.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Пасажирський літак Boeing 737 розбився у неділю, 10 березня, в Ефіопії. За повідомленням авіакомпанії, ніхто не вижив. Там також уточнили, що в літаку були представники 33 національностей. Всього в авіакатастрофі загинули чотири громадянина Словаччини. Українців серед загиблих не було.

За попередніми даними, серед пасажирів були 32 громадянина Кенії, 18 - Канади, 9 - Ефіопії, 8 - Китаю, 8 - Італії, 8 - США, 7 - Британії, 7 - Франції, 6 - Єгипту, 5 - Нідерландів, 4 мали паспорти ООН, 3 - Росії, 2 - Марокко, 2- Ізраїлю, а також громадяни Бельгії, Уганди, Ємену, Судану, Того, Мозамбіку і Норвегії.

Відомо, що літак вилетів у Кенію в 08.38 з ефіопського регіону Оромія. Зв'язок з ним було втрачено через 6 хвилин після початку польоту.

Компанія Ethiopian Airlines має непогану репутацію щодо безпеки, хоча у 2010 році літак Ethiopian Airlines впав у Середземне море невдовзі після вильоту із Бейрута. Тоді на борту літака загинули 90 людей.

Нагадаємо, "Авіакатастрофа в Ефіопії: серед загиблих знайшли путінського "визволителя Криму".

Як повідомляв портал "Знай.uа": літак з росіянами на борту розбився у Конго: темна історія, багато загиблих.

Також "Знай.uа" писав, що на борту потерпілого крах в Ефіопії літака перебувала сім'я депутата Національної ради парламенту, вижити їм не вдалося.