Поки в медіа ходять чутки про четверту вагітність Кейт Миддлтон, сама герцогиня Кембриджська вразила всіх своїм діловим нарядом під час відвідування дитячого центру.

На зустрічі з британськими батьками і дітьми королівська особа вдягла широкі штани від Jigsaw і ексклюзивну бузкову блузу від Gucci вартість у тисячу доларів, пише Daily Mail.

Кейт відвідала центр з надання допомоги детям і їхнім родинам в рамках програми Lambeth Early Partnership Action (LEAP).

Кейт Міддлтон на зустрічі в центрі

Герцогиня прийняла участь у сесії "Спільний час", де батьки можуть приїхати і вчитися один у одного і у фахівців по догляду за дітьми.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Дружина принца Вільяма сама є матір'ю трьох дітей, тому їй було про що поговорити з батьками, присутніми в центрі: від годування грудьми до привчання до горщика. Крім того, ходять чутки, що герцогиня чекає четверту дитину. Можливо, таким чином Кейт знову готується до ролі матері.

"Вона була просто прекрасна. Я ніколи не думала, що вона прийде, але вона прийшла. Кейт просто хотіла поговорити про те, як це — бути мамою. Вона сказала, що у нас у всіх були злети і падіння, як у батьків, незалежно від того, хто ми такі", — ділиться враженнями одна з матерів.

Також герцогиня підняла питання про те, як досвід в ранньому дитинстві може вплинути на подальше життя дітей, наприклад на психічне здоров'я і залежність.

Незвичайний наряд Міддлтон

В рамках проекту Кейт створила групу для проведення соціального дослідження, яким чином сім'ям може бути надана найбільш ефективна підтримка.

"Кейт чудово розуміє труднощі, пов'язані з виконанням батьківських обов'язків. Вона розуміє важливість зорового контакту, дотику, вибудовування відносин з нашими дітьми, а також турботи про них", — затверджує директор практики і прогресу Національного бюро у справах дітей Аннамарі Хассалл.

Дивіться також: 15 раз, коли камери застали Кейт Міддлтон зненацька

Нагадаємо, Кейт Міддлтон погуляла без чоловіка на дні народження коханої людини.

Раніше Знай.uа повідомляв, вагітну Меган Маркл запідозрили у зраді.

Також Знай.uа писав, поповзли чутки про розлучення Меган Маркл і принца Гаррі.