Наречена покійного американського актора Люка Перрі, вперше після його смерті порушила мовчання. Як відомо, улюбленець мільйонів помер 4 березня.

Венді Медісон Бауер (сімейний лікар) подякувала дітям Перрі, його сім'ї і друзям за надану підтримку. 44-річна Венді Медісон Бауер вперше порушила мовчання після його смерті. Вона сказала, що ці роки були найщасливішими в її житті.

Люк довгий час жив у цивільному шлюбі

"Я хочу висловити свою подяку всім за любов і підтримку. Незліченні, зворушливі історії про щедрість і доброту Люка стали відмінним джерелом розради в цей важкий час. 11 з половиною років, які я провела разом з Люком, були найщасливішими в моєму житті. Я також хочу подякувати його дітям і сім'ї. Ми знайшли розраду один в одному і в усвідомленні того, що в нашому житті був неординарна людина. Його буде дуже не вистачати", - цитує жінку видання Radar Online.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Відповідно до заповіту актора, цивільній дружині Венді не дістанеться нічого. Все своє майно актор заповів дітям. Однак, очевидно, жінку це не турбує. Варто зазначити, що Перрі був одружений на Рейчел Мінні Шарп (з 1993 по 2003 рік).

Як відомо, Перрі помер за лічені секунди після відключення від всіх апаратів штучного підтримання життя. У цей момент поруч перебували його діти (син Джек, дочка Софі), наречена, екс-дружина і мама. З Венді Люк жив у цивільному шлюбі. Вони побралися незадовго до його смерті.

Нагадаємо, смерть зірки "Беверлі Хіллс" Люка Перрі: реакція Шеннен Доерті зворушила світ.