Жінка потрапила в руки лікарів з задухою і нудотою. Причина виявилася досить незвичайної – всьому виною сперма партнера.

В Іспанії жінка потрапила до лікарні після того, як зайнялася зі своїм партнером оральним сексом.

Про це повідомляють іспанські ЗМІ

Після занять любов'ю, 31-річна мешканка Аліканте відчула, що їй погано. Вона була доставлена в лікарню з нудотою і задухою.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

За її словами, раніше подібне не викликало такі наслідки. Медики детально вивчили пацієнтку і зробили висновок, що дівчина страждає алергією на пеніцилін. Її хлопець якраз приймав препарат амоксицилін пеніцилінового ряду, який потрапив в організм жінки зі спермою.

Дівчина пробула в лікарні тиждень, поки остаточно не видужала.

Наголошується, що це перший подібний випадок з амоксициліном, описаний в медичній літературі. За порадами лікарів, партнери повинні уважно дивитися за тим, які препарати вони приймають, щоб не викликати алергію.

Варто нагадати, що житель Каліфорнії (США) на ім'я Ісаак Торрес переплутав термометр з тестом на вагітність і став героєм соцмереж. Його дівчина опублікувала в Twitter листування, в якому Ісаак намагається впоратися з думкою, що скоро стане татом.

Як повідомляється, дівчина по імені Ванесса якось уночі вирушила до лікарні з-за дуже високої температури. Вона відправила своєму хлопцеві термометр, що показує 100 градусів за Фаренгейтом. А Торрес спросоння вирішив, що це тест на вагітність, а цифра 100 означає, що його кохана безперечно чекає дитину.

здивував Користувачів і розсмішив переволновавшийся хлопець. А ось дівчина змогла лише сильніше переконатися в його почуттях, адже шокований Ісаак майже запропонував їй вийти за нього заміж.

Нагадаємо, Скільки сексу потрібно для щастя: закарпатська лікар винайшла простий рецепт

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Кіркоров помацав Глюкозу за найінтимніше місце: йому можна все

Також "Знай.ua" писав про те, що Лікар пояснив, чому Віагру не можна застосовувати коли-небудь