У середу, 13 березня помер російський музикант, піаніст у гурті Олександра Розенбаума - Юрий Капетанакі.

20 років піаніст Юрій Капетанаки співпрацював з Олександром Розенбаумом. За ці роки Капетанаки і Розенбаум стали не просто колегами, а близькими один одному людьми. Сьогодні Олександр Якович повідомив про смерть талановитого піаніста. Музикант не став розкривати конкретної причини смерті Юрія, зазначивши лише, що той тяжко хворів.

"Юра помер сьогодні, 13 березня. О 16:40. Що говорити? Він довго хворів. Боровся. Старався. Все, що можливо робилося. Вчора був у нього в лікарні. Ніщо не віщувало такого блискавичного сьогоднішнього результату", — написав Розенбаум в особистому блозі. Капетанаки до останнього сподівався, що йому вдасться перемогти недугу і, незважаючи на проблеми зі здоров'ям, всього себе присвячував улюбленій роботі.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще
"Юра був оптимістичний, продовжив Олександр Якович. Налаштовувався на травневий концерт, а далі, з поїздками, — як Бог дасть. Він не дав. Бог вирішив полюбити його, і забрав швидко, без подальших, ймовірних цілком, страждань".
Близько 20 років Юрій Капетанаки присвятив роботі з Едітою П'єхою і Олександром Броневицьким. "У Броневицького до мене були якісь батьківські почуття в хорошому сенсі цього слова, ділився він в одному з інтерв'ю. Коли мене запитують, що я закінчив, я кажу: "Я закінчив консерваторію Сан Санича Броневицького". Все, що він мені дав, це важко переоцінити, все було поволі. Це була школа професіоналізму. Є речі, які у підручниках не написані, які ти вибираєш "от зараз і ніколи більше". Повторююсь важко переоцінити його участь у моїй долі. Едіта Станіславівна дуже багато зробила для мене і зараз ми продовжуємо. І спасибі їй величезне за запрошення з нею співпрацювати".

Раніше ми писали, що в суботу, 9 березня, помер Володимир Етуш - відомий російський актор театру і кіно. Артистові було 96 років. Володимир Етуш – це яскравий неординарний актор, чиє ім'я – епоха в радянському кіно, а фільми з його участю – справжня класика світової культурної спадщини.

Нагадаємо, знаменитий актор трагічно помер у 30 років.

Раніше Знай.uа повідомляв, помер король голлівудських мюзиклів.

Знай.uа писав,ультовый стендап-комік покінчив з собою.