Американська армія програє... ожирінню.

В 2018 році звіт міжнародного аналітичного центру RAND Corporation показав, що майже дві третини солдатів армії США мають зайву вагу і навіть ожиріння.

Кількість добровольців, які хочуть підписати контракт і піти служити, падає.

США: внутрішній ворог

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

У 2017 році серед молодих людей від 16 до 24 років, основний вікової групи новобранців, тільки 11% захотіли служити в армії. Кожен третій отримує відмову через занадто великої ваги.

Як каже генерал-майор у відставці Джеффрі Філліпс, армія США щороку витрачає понад 1,5 мільярда доларів на лікування військових, які страждають від зайвої ваги.

Китай: шкідлива їжа і мастурбація

Армію Китаю косить їжа і мастурбація. Такий вердикт поставила китайської армії офіційна газета Народно-визвольної армії КНР.

Шкідлива їжа, малорухливий спосіб життя і мастурбація – головні причини, по яким новобранцям відмовляють у службі – оскільки вони не можуть пройти тест на фізичну підготовку.

"Це пов'язано з тривалим сидінням за комп'ютером, частою мастурбацією і малої фізично. активністю", - говориться у вердикті.

Іран: зайва вага

Globalfirepower.org наводить дані, за яким ясно, що в армії Ірану більше 500 000 тисяч військових.

Однак, згідно з дослідженням журналу BMC Public Health, 13% військових страждають від ожиріння і 41% - надмірна вага.

Великобританія: шкідливі смаколики

У листопаді минулого року британські ЗМІ так і сипали жартами про зайву вагу. Причина в тому, що війська, розташовані на найбільшій військовій базі, опинилися під пильним наглядом.

Все почалося з того, що військовослужбовцям не давали перекушувати в місцевому кафе Gregg's, яке відоме виробами з борошна.

Військове командування занепокоїлася тим, що солдати їдять шкідливу їжу.

Приблизно в той же час міністерство оборони оприлюднило цифри, згідно з якими майже 10% військових страждають від ожиріння.

Чому це така велика проблема?

З урахуванням фізичної підготовки і постійних тренувань військові повинні мати кращу форму, ніж звичайне населення країни. Але іноді цей принцип не працює.

Згідно з даними вчених, військовослужбовці частіше інших знаходяться в стресових і небезпечних ситуаціях, тому вони більше схильні до недосипання і порушення харчування.

Нагадаємо, Міцні плечі України: скільки добровольців пожертвували собою заради нас

Як раніше повідомляв "Знай.ua", День добровольця: волонтери подарували армії "хижаків", начинять ворога свинцем за секунди

Також Знай.ua" писав про те, що Вбиває мільйони людей у рік: на Землю прийшла нова біда гірше астероїда, куріння та інших "кілерів"