Про те, що герцоги Сассекські Меган Маркл і принц Гаррі залишають королівський палац, стало відомо ще в минулому році.

Але тільки Кенсінгтонський палац підтвердив цю інформацію лише зараз.

Меган Маркл і Принц Гаррі

"Цей давно запланований переїзд забезпечить постійну підтримку роботи герцога і герцогині, коли у них буде своя сім'я і коли вони переїдуть у свою резиденцію в Фрогморский котедж", – заявляють в Кенсингтонському палаці.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Зовсім скоро Меган Маркл і принц Гаррі переїдуть з Кенсінгтонського палацу в котедж у Віндзорі, а їх офіс буде розташовуватися в Букінгемському палаці. Тепер дві королівські сім'ї будуть мати окремі офіси.

"Королева дала свій дозвіл герцогу і герцогині Сассекським заснувати свій домашній офіс в Букінгемському палаці. У подружжя з'являться свій спеціаліст з комунікацій, який буде звітувати перед міністром зв'язку королеви, Доналом МакКейб, і цілий штат співробітників, які допоможуть їм працювати на благо держави", - заявляє палац.

Поки немає інформації про точну дату переїзду подружжя. Однак, за інформацією з джерел королівської сім'ї, статися це може вже навесні.

Як кажуть інсайдери, причина, по якій Меган Маркл і принц Гаррі хочуть змінити місце проживання, проста – їм потрібно усамітнитися для своєї сім'ї. Вони хочуть переїхати на нове місце до того, як народиться дитина.

Варто нагадати, що Дружина принца Гаррі Меган з'явилася з іншими членами королівської сім'ї на службі у Вестмінстерському абатстві. Це був останній офіційний вихід герцогині Сассекської.

Офіційно прес-служба королівської сім'ї не давала коментарів, однак у Букінгемському палаці заявили про те, що відтепер Меган не буде з'являтися на офіційних заходах.

Нагадаємо, Меган Маркл скасувала всі зустрічі і закрилася у палаці: готується до пологів

Як раніше повідомляв "Знай.ua", Єлизавета ІІ шокувала дипломатів "кислотою": заздрить навіть Меган Маркл

Також Знай.ua" писав про те, що Меган Маркл зіпсувала вишуканий образ дешевими панчохами: королівський секонд-хенд